Canal+ DTH + Orange Światłowód

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 430
  • 1555
  • 4

Cześć, od września wchodzi oferta Canal+ sat wraz z Orange Światłowód. Ceny będą znane od września. Poinformuje we wrześniu o cenach w/w oferty 😉

50 ODPOW. 50

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Nagra? Jakiś system bezkartowy? Nie zauważyłem nowych CAID, więc pewnie sygnał na 1884 i 0B01?

• 430
  • 1555
  • 4

Tylko mam takie informacje od rzecznika Canal+: Ceny światłowodu rozpoczynają się od 65 zł miesięcznie i towarzyszy im także dostęp do pakietów Canal+ z promocyjnym okresem 6 miesięcy bez opłat za część telewizyjną oferty.

• 2842
  • 12101
  • 74

Z tych informacji nie wynika, że to sat. Równie dobrze może być to Canal Plus online .

• 430
  • 1555
  • 4

Akurat pytałem się dzisiaj pracownika CANAL+ w salonie i mi mówił, że to satelita

• 2842
  • 12101
  • 74

Okay. To czekamy. Ale wygląda na to, że to będzie po prostu Oferta C+ z logiem Orange.  Już kiedyś Orange miało ofertę sat, z tym że swoją własną Viaccess 0500. Chyba do dziś jeszcze jakoś to działa ..

• 430
  • 1555
  • 4

Tutaj zdjęcie od użytkownika salva z forum satkurier:

deest_1-1756407021807.png

Wygląda na to, że to CANAL+ jako satelita a Orange jako światlowód

Jestem ciekawy, czy CANAL+ wprowadzi ofertę Orange Love mini + CANAL+ sat. Najgorzej tylko z brakiem Polsat Sport bo chciałbym pooglądać Orlen Basket Liga, a jestem zwolennikiem telewizji po kablu koncentrycznym niż IPTV po tym jak operator lokalny zaoferował IPTV ;(

• 2842
  • 12101
  • 74

Aaa. Tu chodzi o to, że po prostu C+ będzie sprzedawać światłowód Orange.  Już myślałem, że Orange wraca  na satelitę...

• 150
  • 631
  • 3

Satelita traci udziały w runku na rzecz IPTV. Nie bez powodu, niektóre kanały Canal+ przenosi tylko do internetu, łączy dekodery z siecią, a teraz sprzedaje światłowód Orange. Do tego abonenci satelitarni otrzymują dostęp do Canal+ Online (dla abonentów).

Orange też robi wszystko, by użytkownicy satelitarni przechodzi na IPTV.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 26
  • 0

@atlas_cudow

0B01 jest przecież wygaszany,od wczoraj chyba -tzw. Conax.

W czterech terminach,karty przestaną dzialać,do końca pazdziernika jak kojarzę.

@deest

Jeśli faktycznie IPTV w Orange jest z minimalnym opoznieniem to nie ma nad czym się zastanawiać,tylko brać u nich IPTV