- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy wyskoczył kiedyś komuś taki błąd (MEDIA-KEYERR)? Mam Orange TV Go na laptopie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obstawiam Viste jeśli nie masz Service Pack 2 i pakietu aktualizacji, to stary system i może do odtwarzania czegoś mu brakuje. Testowałem teraz i Orange TV GO kaprysi co do przeglądarek, Mozilla Firefox - wersja 47 lub nowsza/ Google Chrome - wersja od 48 do 62, co do problemu to nadal wróżę z kart, jaką masz przeglądarkę, jak Mozilla to minimum wersja 48, IE z Visty to nie da rady, trzeba by Internet Explorer 11.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błąd odtwarzania MEDIA-KEYERR
@faza58napisał(-a)Czy wyskoczył kiedyś komuś taki błąd (MEDIA-KEYERR)? Mam Orange TV Go na laptopie.
Po pierwsze daj poprawny opis błędu lub zrzut z ekranu Laptopa, może to być problem z licencją lub programem, system operacyjny na Laptopie też, wypada napisać więcej o Laptopie (masz tam Windows/Linuks?), tak w ciemno nikt nie pomoże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obstawiam Viste jeśli nie masz Service Pack 2 i pakietu aktualizacji, to stary system i może do odtwarzania czegoś mu brakuje. Testowałem teraz i Orange TV GO kaprysi co do przeglądarek, Mozilla Firefox - wersja 47 lub nowsza/ Google Chrome - wersja od 48 do 62, co do problemu to nadal wróżę z kart, jaką masz przeglądarkę, jak Mozilla to minimum wersja 48, IE z Visty to nie da rady, trzeba by Internet Explorer 11.