- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
sony m4 Aqua problem z połączeniem
Witam od jakiegoś czasu mam problem z Telefonem, problem utożsamia sie z tym ich nie moge wykonywać połączen, smsy i internet działa normalnie a gdy chce zadzwnic do kogos po wybraniu numeru w trakcie dzownienia nie ma sygnału i po okolo 25s, wyswietla sie komuniat połączenie zakończone, nawet na *100 nie jestem w stanie zadzwonic z tego telefonu, probówalem przywaracać ustawienia fabryczne nic to nie dało, po przełożeniu karty sim do innego telefonu moge dzwonić bez problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bojan91 napisał(-a):Witam od jakiegoś czasu mam problem z Telefonem, problem utożsamia sie z tym ich nie moge wykonywać połączen, smsy i internet działa normalnie a gdy chce zadzwnic do kogos po wybraniu numeru w trakcie dzownienia nie ma sygnału i po okolo 25s, wyswietla sie komuniat połączenie zakończone, nawet na *100 nie jestem w stanie zadzwonic z tego telefonu, probówalem przywaracać ustawienia fabryczne nic to nie dało, po przełożeniu karty sim do innego telefonu moge dzwonić bez problemu
Sprawdź jeszcze inną SIM w tym aparacie. Potwierdzi to awarię telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
włożyłem 2 inne karty orange do telefon i dzieje sie to samo nie ma mozliwosci wykonania połączenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bojan91 napisał(-a):włożyłem 2 inne karty orange do telefon i dzieje sie to samo nie ma mozliwosci wykonania połączenia
Jak hard reset nie pomógł, pozostaje serwis.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam ten sam problem. Czy problem udało się rozwiązać?