- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
mam problem z dodaniem karty extra esim na apple watch. Jak nie wywali błędu z serwerem, to czerwony komunikat o braku połączenia lub niekończąco obracający się kwadracik. Zasięg pełen 5G, ale połączenia z ich serwerem nie ma.
czy komuś udało się aktywować esim na apple watch czy ta usługa to jedna wielka ściema?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeToDrama11 jak już kilka razy aktywowałeś Extra eSIM, to pewnie na koncie Mój Orange widnieją, jako nieaktywne. Warto usunąć Edyta eSIM i ponownie wgrać.
edit:
Jak chcesz nawiązać połączenie z konsultantem na infolinii, to powtórz MAX-owi kilkakrotnie: Proszę o połączenie z konsultantem. Najczęściej za trzecim, czwartym razem przełączy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
esim Apple Watch 6
@OrangeToDrama11 tu masz podobny temat może Ci pomoże Rozwiązano: Aktywacja ekstra karty eSIM na zegarku Apple Watch 6 - Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
esim Apple Watch 6
Czytałem już to zanim napisałem nowy temat. Usuwałem, dodawałem, itd.
gadałem też z tym cudownym wytworem Orange - Max’em, który stwierdził że konsultant nie jest tu potrzebny bo u nich jest wszystko ok
żałuję, że po tylu latach wróciłem do Orange…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeToDrama11 jak już kilka razy aktywowałeś Extra eSIM, to pewnie na koncie Mój Orange widnieją, jako nieaktywne. Warto usunąć Edyta eSIM i ponownie wgrać.
edit:
Jak chcesz nawiązać połączenie z konsultantem na infolinii, to powtórz MAX-owi kilkakrotnie: Proszę o połączenie z konsultantem. Najczęściej za trzecim, czwartym razem przełączy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
esim Apple Watch 6
Jest jedna aktywna
dobra spróbuję w piątek zadzwonić bo dziś już nie pracują, a jutro święto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
esim Apple Watch 6
@OrangeToDrama11 jedna Extra eSIM - korzystasz z niej? Jeśli nie, to trzeba usunąć i na nowo wgrać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
esim Apple Watch 6
@OrangeToDrama11 tak jak mówi @ketrasaArtur usuń tą eSIM i zainstaluj od nowa.