14-06-2017
18:15
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-06-2017
18:15
LG K10 LTE - nie mogę dzwonić
Witam.
Proszę o pomoc w sprawie tej, że nie mogę nigdzie zadzwonić. Sprawdzałem rozmowy przychodzące które moge odebrać, SMSy które moge wysłać i odbierać a talże moge korzystać z internetu ale nie mogę wykonywać połączeń. Wtedy wyskakuje komunikat (Połączenie zakończone.) choć środki mam na koncie a kartę SIM mam od początku nie wymienioną. Proszę o pomoc, czy mogę samemu naprawić czy muszę oddać do reklamacji?
Pozdrawiam
Proszę o pomoc w sprawie tej, że nie mogę nigdzie zadzwonić. Sprawdzałem rozmowy przychodzące które moge odebrać, SMSy które moge wysłać i odbierać a talże moge korzystać z internetu ale nie mogę wykonywać połączeń. Wtedy wyskakuje komunikat (Połączenie zakończone.) choć środki mam na koncie a kartę SIM mam od początku nie wymienioną. Proszę o pomoc, czy mogę samemu naprawić czy muszę oddać do reklamacji?
Pozdrawiam
2 ODPOW. 2
14-06-2017
18:20
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-06-2017
Bogus napisał(-a):
Witam.
Pozdrawiam
Przełóż SIM do innego telefonu i sprawdź.
14-06-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-06-2017
@Bogus Pozostaje reset do ustawien fabrycznych, ale tez mozesz sprawdzić karte na w inym telefonie