Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak zasięgu będąc w samochodzie w Koszalinie na telefonie Samsumg Galagy M35 5G.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 129
  • 0

BRAK ZASIĘGU CAŁKOWITY W SAMSUNG GALAXY M35 5G

Witam. Odpowiadaam , posiadam passata B6 a w innym pojeździe nie testowałem bo nie posiadam.

• 51
  • 129
  • 0

Ale kogo miałbym poprosić o te logi z testów radiowych???

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2600
  • 13957
  • 68

@Zbyszek104 Skoro telefon sprawny, to go sprzedaj, dołącz ekspertyzę serwisu i kup nowy 😎

logi z testów mą serwis, teoretycznie powinni je dodać, ale nie każdy serwis tak robi.

• 51
  • 129
  • 0

To tylko tak serwis odpisał że sprawny , ale w rzeczywistości jest NIE SPRAWNY bo w aucie nie łapie wcale zasięgu. To jaki jest sprawny????

• 2600
  • 13957
  • 68

Dyskusja do niczego nie prowadzi, ja nie spotkałem się z takim problemem nigdy, korzystam z telefonów GSM ponad 20 lat.

• 51
  • 129
  • 0

Ok rozumiem Cię. Ale ja się obecnie spotkałem. I  muszę walczyć o swoje racje. Ty pewnie też byś tak zrobił na moim miejscu , Chyba że...się mylę...?

• 2600
  • 13957
  • 68

@Zbyszek104 skorzystał bym z rękojmi i zwrócił sklepowi telefon, nie serwisował kilka razy, serwis dno i pewnie telefonu nawet nie testowali, ja jak pisałem preferuję Motorole i teraz i iPhone, dawno temu tylko Nokie miałem i nigdy problemu z zasięgiem, raz moduł SIM padł w Motoroli RAZR, ale serwis to ogarnął i jeszcze w rocznym telefonie akumulator wymienił, ale wtedy serwisy były dużo lepsze.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2325
  • 11100
  • 92

@Zbyszek104 Jak nie znajdziesz nikogo pomocnego to zapraszam do Warszawy, z chęcią dam Ci się podłączyć do mojego samochodu. BTW, masz ogrzewaną lub atermiczną przednią szybę?

• 51
  • 129
  • 0

@IreneuszCD napisał(-a)

@Zbyszek104 skorzystał bym z rękojmi i zwrócił sklepowi telefon, nie serwisował kilka razy, serwis dno i pewnie telefonu nawet nie testowali, ja jak pisałem preferuję Motorole i teraz i iPhone, dawno temu tylko Nokie miałem i nigdy problemu z zasięgiem, raz moduł SIM padł w Motoroli RAZR, ale serwis to ogarnął i jeszcze w rocznym telefonie akumulator wymienił, ale wtedy serwisy były dużo lepsze.

Rozumiem , dzięki za info.

• 51
  • 129
  • 0

@Samotnick napisał(-a)

@Zbyszek104 Jak nie znajdziesz nikogo pomocnego to zapraszam do Warszawy, z chęcią dam Ci się podłączyć do mojego samochodu. BTW, masz ogrzewaną lub atermiczną przednią szybę?

Bardzo dziękuję za zaproszenie i sugestię ale ....za daleko. Mieszkam jak wcześniej pisałem w Koszalinie.Przednia szyba ogrzewana. Co znaczy skrót BTW ???