- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Status realizacji: Planowany - oznacza to juz pewność że budynek będzie podłączony?
Brzmi to nie racjonalnie ale akurat na tym punkcie jestem wyczulony wyjaśniam dlaczego.
W 2020 w mojej miejscowości z projektu POPC miała być wybudowana sieć, mój adres był wtedy ujęty w planach, problem jednak pojawił się gdy radny, który był odpowiedzialny za moją miejscowość w gminie nie zaczął zbierać zgód, gdzie wiem ze w pozostałych miejscach inni radni je zbierali, ostatecznie z tego powodu moja miejscowość nie została objęta siecią, dlatego wspomniałem we wcześniejszym poście o zgodach bo nieciłabym żeby sytuacja powtórzyła się ponownie
I tak będę musiał zrobić, dopytać się o szczegóły itp. chyba ze oni sami jeszcze nie wiedzą co i jak. Zapomniałe w sumie dodac ze te informacje pojawiły sie na stronie albo 1-2 tyg temu a przynajmniej tak zauważyłem
_________
* Scalenie wpisów - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Status realizacji: Planowany - oznacza to juz pewność że budynek będzie podłączony?
@luki212 te zgody możesz traktować jako lokalną inicjatywę radnego który chce się wykazać przed elektoratem. Nie mają one realnego znaczenia dla planów rządowych lub operatorów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie zawsze są potrzebne zgody. Np przy infrastrukturze napowietrznej nie ma takiej potrzeby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na razie nic takiego nie ma jeżeli chodzi o termin realizacji jest tylko Status realizacji: Planowany i inne informacje jaki to projekt itp
Ogołnie to znalazłem gdzieś informacje ze ten projekt bedzie do 2027
pamiętam ze coś wtedy musiało być ale na pewno nie była to lokalna inicjatywa. Pozostaje mi śledzić teraz dalej temat
________
* Scalenie wpisów - Bartłomiej
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »