PŚO HFC – czy nocne rozłączenia Orange mają związek z PŚO?

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 54
  • 155
  • 0

„Tak, PŚO – jako firma świadcząca usługi na rzecz Orange.”

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4480
  • 22475
  • 104

To współpraca B2B. Przyjechał do Ciebie technik PSO, z którym Orange nie ma nic wspólnego.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 253
  • 793
  • 1

@Michałnapisał(-a)

Nikt nikogo nie zbanował, ani nie blokuje możliwości publikacji postów. 

Jedyna edycja dotyczyła usunięcia prywatnej korespondencji, którą autor zamieścił w jednym z postów oraz zdjęcia oznaczenia rozwiązania, które to rozwiązaniem tego wątku nie jest.

Proszę więc o zaprzestanie rzucania bezpodstawnych oskarżeń 😉

A nie no to spoczko, nie rzucam oskarżeń tylko byłem ciekaw jak jest na prawdę i czekałem żeby ktoś postawił sprawe jasno tak więc skoro moderatorzy i admini NO są czyści to jest fajnie, jest super jak w piosence T.Love ;D 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 253
  • 793
  • 1

@atlas_cudownapisał(-a)

@mateo9992napisał(-a)

zdzwiwisz sie jak nagranie poleci w siec beda smoki ziejace oggnienm!

Niestety nie obejrzę bo godność mi nie pozwala na używanie tiktoka 😞 

Poza tym jak sam wspomniałaś, był to technik PŚO a nie Orange... 

No ale śmiech to zdrowie, prawda?

( ͡° ͜ʖ ͡°) pośmiać się (zwłaszcza w tej sytuacji, z tej historii XD) nie zaszkodzi, a wręcz się powinno! 

• 4480
  • 22475
  • 104

@ŁebDoInteresów  oczywiście, uwielbiam się śmiać ale głównie z siebie 🙂  A kanapy mam z materiału samoczyszczącego, więc zupełnie mi nie przeszkadza, kiedy ktoś na nich siada w roboczym ubraniu  🙂  

• 54
  • 155
  • 0

przeprosili mnie i dostal zakaz jakiś na zlecenie czarna lista , i jutro ma być nowy technik kurde dawajcie mi ten internet bo chce pracować !

MYLISZ SIE  PŚO świadczy usługę na rzecz Orange, a ja jestem klientem Orange i to Orange zleca realizację instalacji/serwisu w ramach mojej usługi. To, że technik jest pracownikiem lub podwykonawcą PŚO, nie oznacza chyba, że Orange „nie ma z nim nic wspólnego”. Jeśli mam problem z zachowaniem technika podczas realizacji zlecenia Orange, to chyba właśnie Orange powinien przyjąć reklamację i wyjaśnić sprawę ze swoim wykonawcą.

* Scalenie wpisów - Bartłomiej

• 4480
  • 22475
  • 104

Ja nigdy się nie mylę 🙂

Do reklamacji oczywiście masz prawo. Ja takich problemów nigdy nie miałem, więc w sumie nie wiem jak jest. U  mnie technik wszedł tylko do pomieszczenia technicznego,   wiec mógł być nawet w kombinezonie narciarskim 🙂 

• 54
  • 155
  • 0

No i widzisz 😅 Ty miałeś technika tylko w pomieszczeniu technicznym, więc nawet w kombinezonie narciarskim by mi nie przeszkadzał 😂 U mnie niestety sytuacja wyglądała trochę inaczej — zaczął się rozsiadać na łóżku w brudnych ubraniach, więc chyba mam prawo zwrócić na to uwagę. 😅 A co do tego, kto formalnie jest pracodawcą technika, to już nie wnikam — ja jestem klientem Orange, zlecenie dostałem od Orange i do Orange składam reklamację. Co oni sobie później ustalą z PŚO, to już ich sprawa. 😉

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2628
  • 12383
  • 76

Po prostu tak się trafiło. Na szczęście to nie reguła. U mnie technik przed wejściem do domu zdjął buty.

• 54
  • 155
  • 0

Pal licho już samą sprawę, ale chodzi mi o zwykły szacunek do czyjegoś mieszkania. Sam fakt, że chodził po dywanach w buciorach, już był dla mnie nie na miejscu. Przecież bez problemu dałbym mu kapcie, nawet jakieś fajne skórzane 😅. Jeden człowiek wejdzie, powie „dzień dobry”, „przepraszam”, „czy mogę?” i od razu widać kulturę, a drugi wchodzi jak do chlewa i zachowuje się, jakby był u siebie. 😂 Tak jak mówię — gdyby normalnie szanował czyjeś mieszkanie i zachowywał się jak człowiek, to jeszcze sam bym go kawą poczęstował. Nie chodzi mi o robienie afery o byle co, tylko o zwykłą kulturę i szacunek.ale !! jutro internet zobaczymy 🙂 !!