- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
czy ktoś ma wiedzę, czy BTS Orange (26003) ID: 14811 Zacharzyce, dz.nr 76/3 działa lub wiadomo kiedy zacznie działać?
Wg. btsearch nie ma go na mapie, a pojawia się jedynie podczas wyszukiwanie wg. żródła danych UKE
Niestety w tej okolicy Orange jest tam zapchane, że 1-2Mbit to max i nie ważne czy stoi się pod nadajnikiem z wymuszonym LTE2600 czy też nie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lyczkOO podobno nadajnik ma być uruchomiony w tym lub następnym miesiącu. Zakres LTE: 800, 1800, 2100 i 2600, UMTS: 900 i 2100.
Jeżeli nie wyskoczą jakieś nieprzewidziane problemy techniczne lub dodatkowe pozwolenia, to lada chwila nadajnik powinien zacząć pracować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lyczkOO podobno nadajnik ma być uruchomiony w tym lub następnym miesiącu. Zakres LTE: 800, 1800, 2100 i 2600, UMTS: 900 i 2100.
Jeżeli nie wyskoczą jakieś nieprzewidziane problemy techniczne lub dodatkowe pozwolenia, to lada chwila nadajnik powinien zacząć pracować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
BTS Orange 14811 Zacharzyce, Dolnośląskie
I to jest rzeczowa odpowiedź! Dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję, że się nic nie zmieni i terminy uruchomienia zostaną dotrzymane. W dobie covid niestety zdarzają się opóźnienia. Wygląda mi, że ten nadajnik jest praktycznie gotowy do startu, więc powinien lada chwila rozpocząć pracę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj postanowiłem przejechać się w poszukiwaniu nadajnika i niestety nadajnik już stoi i chyba nawet działa wg. netmonstera. Pełna agregacja i ok DL 150Mbit/s pod nim.
Niestety dlatego, że liczyłem, że poprawi to zasięg w moim miejscu zamieszkania (2km od nadajnika w linii prostej) no i niestety nie poprawił...
Pozostaje walka z nakierowanymi antenami