Nie można wyświetlić tego widżeta.

Opcje przedłużenia umowy w serwisie orange

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 6
  • 0

Witam.

Nadszedł czas końca umowy na czas określony, więc aby uniknąć automatyzacji i wątpliwych praktyk podbijających ceny, trzeba mi przedłużyć rzecz manualnie.

Problem w tym, że sugerowane narzędzia orange (orange[dot]pl/pakiety/na_dluzej) nie pozwalają na uzyskanie tego co było. Korzystam z customowej wersji "orange love", tzw. "mini love", gdzie mieści się jedynie internet stacjonarny oraz jeden numer telefonu. Sugerowane opcje orange znacznie zwiększają limity przesyłu telefonii komórkowej oraz dokładają telewizję ("go" coś tam, pokemon go, orange go - coś z "go").

Ja wiem, że jeśli zadzwonię na infolinię to uzyskam to co chcę. Niemniej jednak wolę się upewnić tutaj. Przez okienka w rodzaju "na_dluzej" zawsze będą oferty w rodzaju "wybierz", nie mając podstawowych opcji do wyboru, prawda? Te rzeczy tylko przez infolinię?

Pozdrawiam

2 ODPOW. 2

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2180
  • 6292
  • 205

Telewizja mobilna jest dodawana z automatu do nowych umów, nie ma znaczenia jaki kanał sprzedaży, Tych samych warunków możesz nie uzyskać w związku z podniesieniem cen w międzyczasie. Konsultanci infolinii mają do dyspozycji kody rabatujące. Natomiast prez www lub apkę będzie to co system zaproponuje i nie ma opcji inaczej.

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2748
  • 11380
  • 111

Cześć @eifhcbpb34fg4f 

Telewizja mobilna to jest usługa Orange TV GO tylko masz dostęp do pakietu podstawowego. W załączniku masz informacje jaki kanały masz dostępne w tej telewizji mobilnej. Jeśli chodzi o  tą telewizje  to jest ona uwzględniona już w abonamencie Jest ona częścią umowy i niestety nie będzie można ją pominąć Możesz jeszcze spróbować zamówić rozmowę z doradcą Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym może dzięki infolinii uda się uzyskać jakiś rabat. Przedłużenie umowy przez stronę, konto Mój Orange to ta opcję będzie uwzględniać. @eifhcbpb34fg4f spróbuj przez infolinie może uda użyskać jakiś rabacik 🙂

Dla przykładu w załączniku załączam Ci przykładowy regulamin promocji Love Mini Światłowód 1/24

Daj znać czy udało się uzyskać jakiś rabat

Pozdrawiam 🙂