- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczne przedłużenie umowy
To już nie chodzi o te 20zł nawet. Bo czasem lepiej więcej zapłacić jak masz coś pewnego i sprawdzonego.
Ale to podejście do klienta trochę odpycha mnie 😕
Mówię, że trochę kijowa oferta, że konkurencja ma lepszą i zostanę jak coś podobnego do obecnych warunków podanie, nawet pomimo, że i tak wyjdzie mi drożej niż u konkurencji to oni na to: nic nie możemy zrobić, Pana decyzja co Pan zrobi jeśli Pan chce zrezygnować z naszych usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ibiszek zwrócę jeszcze uwagę na pakiet Orange Love, który kończy się wcześniej, niż pozostałe numery komórkowe, a numer komórkowy z pakietu OL jest dawcą zniżek. Jeżeli zrezygnujesz z pakietu OL, to stracisz zniżki na pozostałe trzy numery komórkowe. Na każdy abonament będzie o 20 PLN więcej. Proponuję aby przejść na czas nieokreślony, a następnie po zakończeniu umów na pozostałe 3 numery komórkowe dopiero zerezygnować z OL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl tylko powiedz kiedy ta oferta reaktywna się pojawi na koncie?
Wydaje mi się że w momencie jak złożysz wypowiedzenie. Inaczej żadne dodatkowe rabaty nie wchodzą.
Jest dedykowana grupa ktora obsługuje utrzymanie ale czy ktoś ja widział słyszał o niej? Nie wiem 😉
Przeoczyłem i napisałem że wskoczyć APU. Przy OL4G nie ma APU 😜
@ibiszek zwróć uwagę że od podpisania umowy ceny usług poszły w górę.
Teraz jest Więcej za Więcej 🤑🤑🤑
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie myślę, żeby przejść na czas nieokreślony i poczekać czy coś zaproponują albo zmienić od razu już. A numer z Planu komórkowego ma umowę do października a cała reszta do Połowy sierpnia około.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »