Pogaduchy

Zespół Nasz Orange
  • 3280
  • 14020
  • 73

Pogaduchy

Wierzę na słowo 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@Wojciech tam chyba bug jest, dlatego nie wszystko co polubiono, widzisz, może Archiwum X 😉

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6245
  • 23

Pogaduchy

A mnie się tam pokazało toto Emotikon: Smutny

Screenshot_2019-02-06 Nasz Orange.png
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@wscieklaewkanapisał(-a)

A mnie się tam pokazało toto Emotikon: Smutny

Screenshot_2019-02-06 Nasz Orange.png

Też tak miałem, dlatego pisałem wcześniej, że tam jakiś bug jest, ale da się pomimo tego tam pisać, więc spok 😉

• 2437
  • 6245
  • 23

Pogaduchy

Udało mi się też tam napisać mimo tego - bug - Emotikon: sfrustrowany  ( a co to jest bo nie wiem )

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4797
  • 121

Pogaduchy

"Błąd oprogramowania lub w żargonie informatycznym bug (czytaj bag wymowa ) – usterka programu komputerowego powodująca jego nieprawidłowe działanie, wynikająca z błędu człowieka na jednym z etapów tworzenia oprogramowania, zwykle podczas tworzenia kodu źródłowego, lecz niekiedy także na etapie projektowania."

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@mabud73, prostym ludziom, jak np. ja, to trzeba jak krowie na rowie. Pokazać mapę i rzekę Bug...wie, jak trafić za granicęEmotikon: Język

• 2437
  • 6245
  • 23

Pogaduchy

Ojoj Emotikon: Zaskoczony

Dzięki @mabud73 a ja już myślałam że coś namieszałam Emotikon: Mrugający i będzie po mnie 😉 bo zemnie to jest spec od usuwania takich tam różnych programów systemowych też z resztą. Już kiedyś pisałam na ten temat 😉 Coś mi mówi jeszcze ten kod źródłowy - aha już wiem w poprzednim laptopie chyba go po prostu też usunęłam i tym samym hm Emotikon: Wściekły wstyd się przyznać co się stało Emotikon: zakłopotany

• 2437
  • 6245
  • 23

Pogaduchy

Jakiś Ty @Anonim jest miły 🙂

Dziękuję Emotikon: LOL

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Nie przesadzaj @wscieklaewka Emotikon: Bardzo szczęśliwy Aż się "zarumiankowałem" z zawstydzenia Zakłopotany kot