Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  goździki i rajstopy 🤔 😂 😉

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 193
  • 688
  • 1

Pogaduchy 2.0

bronzub jedno pytanie jaki uwazasz najlepszy choć niekoniecznie najdrozszy musi byc program do VPN.

A zarazem zeby miał duzo serwerów. Będę wdzięczny za odpowiedź.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1699
  • 13716
  • 2

Pogaduchy 2.0

@kris68 , od lat używam VPN Nortona, ale technicznie nie odpowiem Ci, czy jest dobry w zakresie, o który pytasz. Miałem kiedyś CyberGhosta VPN, ale mi "śmierdział". Ten mój z kolei, gryzie niektóre dobre serwery i bez trybu izolacji też można. Za to wczoraj, ktoś próbował mi mieszać, bo ekran to nie pegasus i po sprawdzeniu, nie ma wyrwy. Więc wydaje mi się, że na 20 sprzętów w cenie Nortona, warto się pokusić.

@slav72 , marzy się PRL? Dzisiejsze kobiety "nie kupią" takiego zestawu😁

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzubnapisał(-a)

@slav72 , marzy się PRL? Dzisiejsze kobiety "nie kupią" takiego zestawu😁

@bronzub  PRL już mi wystarczy, dlatego mój post z przymrużeniem oka i śmiechem przez łzy.

• 1699
  • 13716
  • 2

Pogaduchy 2.0

@slav72 , a ja się nie wstydzę PRL-u. Dał mi wykształcenie, stabilną pracę i szacunku uczył do starszych od siebie na każdym kroku. A jak nie, to w ryja od ojca, albo klaps od dziadka i ciąganie za włosy, albo linijką po łapach od nauczyciela, to nie był grzech, lecz dobrodziejstwo dobrego wychowania. Nie chciałbym być w skórze "bobaska" z bezstresowego wychowania. Jeden czterolatek spytał babci, co to jest wór, jak delikatnie mu zasugerowałem, że pójdzie do wora, jak będzie niegrzeczny. A nas bebokiem straszyli i diabeł mi nie straszny😁 Wiem też, skąd biorą się dzieci😁

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@bronzub  jeśli chodzi o to co opisałeś to masz rację i też się tego nie wstydzę, wstyd mi tylko tego ustroju i z "góry" narzuconych wartości. Co do dzisiejszego tzw. "bezstresowego wychowania" to pozwól że nie będę się wypowiadał, a swoje zdanie zachowam dla siebie gdyż mógłbym się narazić co niektórym.

• 1699
  • 13716
  • 2

Pogaduchy 2.0

@slav72 , ja opowiadam się za odkłamywaniem i odczarowaniem tematów zamiatanych pod dywan. To nie jest tak, że się boimy, tylko że panoszy się wstydliwie ukrywane stwierdzenia: " bo ludzie to albo siamto pomyślą, czy powiedzą". A niech sobie myślą, co chcą, bo takie ich prawo. Fakt, prawdziwe argumenty bolą i ranią. Tutaj spuszczam zasłonę milczenia.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6588
  • 16628
  • 89

Pogaduchy 2.0

Hej kto z was korzysta z HBO MAX ? Czy waszym zdaniem lepsze MAX czy go jest

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017  MAX super 🤣

2 konta mi zawisły i każą czekać, nawet 2 tygodnie, tak na @ napisali, młyn tam mają i nie dają rady... Obsługa 😁

Netflix oglądam i nie narzekam 😃

• 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 2.0

@Citi2017  u mnie działa super, Diuna i Matrix Zmartwychwstania obraz 4K UHD i dźwięk Dolby Vision robią ekstra wrażenie, poza tym dużo nowych produkcji ze stajni WB, DC, MAX ORIGINALS (nie tylko filmy również seriale i programy rozrywkowe jakich dotąd nie uświadczyłem w HBO GO), jak na razie wszystko na plus  😊