- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Witam! Opowiem Wam jaki mialem kiedys przypał w salonie Orange. Otoz bylem wymienic karte SIM bo stara nie pasowala mi do nowego telefonu. Dostalem nowa karte, wyszedlem przed salon i oczywiscie czym predzej zaczalem ja rozpakowywac celem wsadzenia jej do telefonu. I co? I wpadla mi do kratki sciekowej wrocilem spowrotem do salonu trzy minuty po wyjsciu z niego i poprosilem o ponowna wymiane karty z powodu utracenia poprzedniej. Mina Pani bezcenna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 w takim razie było warto poświecić kartę SIM na sprawdzenie zachowania konsultantki z salonu
Twoja opowieść to normalnie jak z reklamy kart płatniczych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)Witam! Opowiem Wam jaki mialem kiedys przypał w salonie Orange. Otoz bylem wymienic karte SIM bo stara nie pasowala mo do nowego telefonu. Dostalem nowa karte, wyszedlem przed salon i oczywiscie czym predzej zaczalem ja rozpakowywac celem wsadzenia jej do telefonu. I co? I wpadla mi do kratki sciekowej wrocilem spowrotem do salonu trzy minuty po wyjsciu z niego i poprosilem o ponowna wymiane karty z powodu utracenia poptzedniej. Mina Pani bezcenna
Normalnie nie do wiary, brak słów, ale fajnie że ponownie kartę dali, jakby co można wskazać gdzie wpadła 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017napisał(-a)witaj @Anonim nowy awatar wow
Cześć @Citi2017 To przecież Twoja zasługa tylko Gdzie Ty się podziewałeś, jak @Kinga nam odebrała "karmę" przedświątecznego nastroju?
@byczyn_86 , witaj w pogaduchach Obserwowałem Twoją nickową odznakę szeryfa. Może będziesz pilnował porządku i "strzelał" celnie słowami na wypadek rozzuchwalenia kowbojów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga ja ubolewam nad zabraniem mi zabawki w postaci pogaduch poprzednia wersja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga przez takie zmiany na pogaduchach 2.0 ja stałem się marudny, zamiast Krzysia