- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Alo @byczyn_86 ja nie cierpię słodyczy ale lodówka całkiem, całkiem pokaźna w nie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Oj tam to pewnie u Ciebie same parowki, pasztety, szyneczki i kielbaski a w zamrazarce kurczak i schab docisniety noga
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)Oj tam to pewnie u Ciebie same parowki, pasztety, szyneczki i kielbaski
a w zamrazarce kurczak i schab docisniety noga
O jejku @byczyn_86 byłeś w moim zamrażalniku jak daję słowo 🙄 😮
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewkanapisał(-a)O jejku @byczyn_86 byłeś w moim zamrażalniku jak daję słowo 🙄 😮
TO JAKIS DAR! Wiem co @ketrasaArtur robi w pracy i co Ty masz w lodowce co bedzie nastepne?!?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 , ja posiadłem dar czytania, ale żeby z komórki z królikami nas podglądać, albo z buta potraktować zamrażalnik, to trzeba być nietuzinkowym Aha! I jeszcze raz zrobię pstryczek dla @ketrasaArtur . Zachowuje się jak Kali, któremu nie można nic ukraść, a sam robi to z wielką frajdą. Może nie dosłowne porównanie, ale żarty z niego sobie odpuście, bo naprawdę się obraża
Mierzę czas niebytności na forum i ten czas , niczym foch...trwa dłużej niż godzinę, czy dwie
Z innej beczki, to dzisiaj zaktualizowałem Flexa do wersji 18.0.1(21159.0) Zauważyłem dokładną godzinę aktywacji planu. Przedtem moje oczy przeoczyły ten fakt?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim witaj!!! Mysle ze dobry zart jest smieszny dopoki wszystkich bawi. Ok posmiali sie wszyscy i chyba wystarczy. Po co jeszcze jakies zdrady przywolywac? Nie wiem, nie znam sie. A nieobecnosc @ketrasaArtur? Mysle ze sie nie obrazil tylko mozliwe ze po cichu daje szanse innym w tym plebiscycie. Chwala mu za to
@wscieklaewka jak sie dowiedziala ze ja wiem co ma w lodowce to nagle zniknela a moze juz pradu u Niej nie ma bo wiatr?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 , ile razów zebrałem za żart, na którym ktoś się nie poznał? Mam znajomego, który po "dawce muzyczki" żartem sypie aż miło. Na trzeźwo obrusza się i robi minę kota w kuwecie. Kali może kraść!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)@wscieklaewka do sieci przedostalo sie zdjecie Twojej lodowki
rzeczywiscie wypchana
skąd masz zdjęcie lodówki @wscieklaewka naszego skarbusia 😄 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz