Pogaduchy 2.0

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 33
  • 197
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim he he ja bym nie narzekał. Mogli by Cię nagrać zamiast Maxa to od razu by się milej na infolinię dzwonło.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

Aż się z wami podzielić muszę 😅. Jak wiecie pracuje w telefonicznej obsłudze obsłudze klienta. Dziś zmiana od 7.30. Niezależnie ile bym wcześniej spała, zawsze jestem padnięta o tej porze. Ale nie ma, że boli grafik święta spraw. Więc zwlekałam się z łóżka i zaczynam pracę. Jako 2 połączenie wpada pani która z oburzeniem na wstępnie rzuca, że mam zmienić ton. Trochę mnie tym zastrzeliła. Raczej słyszę, że mam miły głos a nie takie teksty. W moim ledwo rozbudzonym mózgu trwa intensywna dedukcja o co kobiecie może chodzić. O tej porze można brzmieć jak niewyspana osoba. Ta rzuca, że dzwoni załatwić swoją ważną sprawę a nie na sex telefon by takiego głosu słuchać. Zagięła mnie tym totalnie. 

Nie zna życia kto nie pracował na słuchawce 🤣

Ta pani chyba nie rozmawiała z Klarą Sobieraj lub z Magdaleną Turek, z tymi to dopiero by się dogadała 😁😂

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 33
  • 197
  • 0

Pogaduchy 2.0

He he do mnie raz dzwoniła pani bot z fotowoltaniką, to ją dla jaj zapytałem o pewną część garderoby. Powiedziała, że nie ma takich kompetencji, ale konsultant, który do mnie oddzwoni poda mi te szczegóły he he he 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Do mnie z reklamami nie dzwonią, nawet jak jakiś spamer się prześlizgnie, to nie odbieram @K0stek 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim ja mam ustawioną blokadę spam. Całkiem fajnie wyłapuje co jakiś czas dostaje tylko SMS, że jakiś taki numer chciał się ze mną skontaktować. Ale jakoś ostatnio się prześliznął. Żywy człowiek się dodzwonił (aż żałuję, że nie bot jeszcze nie miałam okazji gadać). Ale uciekam stwierdzeniem, że mieszkam w w bloku. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Pokaż szczegóły
Screenshot_2022-04-01-09-16-08-719_com.android.chrome.jpg

I to się nazywa patent 🤣

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21582
  • 62830
  • 860

Pogaduchy 2.0

@Anonim ważna pomysłowość. Efekt też niczego sobie. Ciekawe jak faktycznie działa takie WiFi 🤔😀

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur na logikę lepiej niż normalnie. Bo część sygnału nie będzie go tego dziada za ścianą uciekać 😅

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21582
  • 62830
  • 860

Pogaduchy 2.0

@Anonim więc sygnał kierunkowy nie do okólny. Zależy co komu potrzeba.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Ten patent mało skuteczny i szpeci...

Jak sąsiad ma nie mieć naszego wi-fi, to trzeba by ścianę blachą aluminiową wyłożyć, całą oczywiście, bo skrawek za routerem, nic nie daje, nadal sygnał odbija się od ścian i wraca do sąsiada 😎