- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem realistą do potęgi. Dobrze, iż moderatorzy przenieśli część konwersacji do pogaduch, ale czytając niektóre teksty, obawiam się , że nawet dopiero co pokazany w necie na czerwonym pasku komunikat WHO o ogłoszeniu pandemii, nie zmieni podejścia niektórych co do obecnej sytuacji. To nie tylko Włochy na ustach wielu rozpalają wyobraźnię, ale w naszych głowach należałoby zapalić czerwoną lampkę. Z deszczu pod rynnę niektórzy chcą nasze dzieci skusić na wypoczynek w swoich "biznesach", bo zwietrzyli interes. Skoro zamykają szkoły, to myślą o zarobku. O, naiwni!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim ja uważam, że środki ostrożności są bardzo dobre, np to, że teraz ludzie zaczęli przestrzegać higieny, ale wszędobylskie teorie spiskowe (często nielogiczne i nietrzymające się kupy), bo chcą zabić wszystkich ludzi, broń biologiczna, to dla mnie spora przesada i właśnie niepotrzebna panika
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Właśnie stwierdzam, że "chomik" chodzi jakby mu nózki połamali, prędkości ledwo 100-200KB/s kiedy normalnie jest 10 razy szybciej. Czyżby już młodzież w kwarantannie rzuciła się do sieci?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Witam! Moze to brutalne, ale jestem zdania ze kazdy wjezdzajacy do Polski powinien przechodzic przymusowa kwarantanne. Bez wyjatku, a nie ze teraz na swieta pozjezdzaja sie z roznych stron i bedzie jeszcze gorzej. Trzeba podjac radykalne kroki zeby sie bronic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 coś w tym jest, ale pewnie jak by zostało wprowadzone, to ja swojego szefa zobaczę dopiero za dwa tygodnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86 nie mogę złego słowa powiedzieć o swoim szefie, więc wolę, żeby cało i zdrowo wrócił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur nie mozesz zlego slowa powiedziec? Zabronil mowic o sobie zle? Hehehe 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz