- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
Są one pozytywnie oceniane przez użytkowników, co widać między innymi w komentarzach na stronach aplikacji w sklepach Google'a i Apple'a. W tym ostatnim natrafiliśmy na odpowiedź dewelopera, w której jest mowa o tajemniczej usłudze "Game Pass", w kontekście której pojawia się też hasło "Spoiler alert".
Czy rzeczywiście Orange planuje wprowadzić do oferty Orange Flex nową usługę o nazwie Game Pass oraz czego konkretnie miałaby ona dotyczyć? O komentarz w tej sprawie poprosiliśmy rzecznika prasowego Orange Polska, Wojciecha Jabczyńskiego. Jego odpowiedź niczego nie potwierdziła, ale też niczemu nie zaprzeczyła:
- Jeśli pojawią się nowości w Orange Flex na pewno o nich napiszemy.
Źródło https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-flex-game-pass-spoiler-alert
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
Może to i ciekawa opcja dla graczy. Ja nie skorzystam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
Fajnie, że robią takie opcje dla graczy. Mogliby też poprawić routing 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
@Anonim routing w mobilnym internecie?? Marzenia, ale może kiedyś się spełnią. Dziś poszczałem ping pod IP 155.133.230.1 z internetu mobilnego. Czas wynosił od 30 ms do 300 ms. To chyba gracze przy takim czasie odpowiedzi nie pograją
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
Ogólnie 😉
Po co dodawać gamepass'a, kiedy nie da się pograć w miarę normalnie na FTTH, a co dopiero na tak dynamicznym połączeniu jak LTE 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GamePASS w Orange FLEX?
Może to opcja szykowana pod 5G, gdzie czasy powinny być już znacznie mniejsze
edit:
sprawdzałem jakie były czasy w trakcie testów 5G w Lublinie. Widać, że są spore rozbieżności w testach. Szkoda, że w tedy nie znałem IP 155.133.230.1. Też bym sprawdził ping-a na 5G
Uważam, że jak 5G wejdzie komercyjnie i będzie dopracowany internet 5G, to pewnie i ping będzie bardziej ustabilizowany .