Nie można wyświetlić tego widżeta.

Utrudnienia w korzystaniu z forum

Anonim

Nie dotyczy

No.... mi też przed chwilą wyskoczył jakiś "błąd". Tylko w innym wątku....

Dokładnie to w "Pogaduchach"...

Wkleiłem tam ładnego "Mikołaj-ka" z okazji dzisiejszego "święta", a tu wyskakuje teraz.... błąd. Coś się porobiło i piksele się na tym rysunku "rozjechały" i zasłoniły tak z 60% tego co tam było.... 🙂

Możecie sprawdzić? Może to tylko u mnie tak jest...? 🙂

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

@ketrasaArturnapisał(-a)

Od pewnego czasu do dziś nie występowały problemy na forum, za to dziś na telefonie Xiaomi przeglądarka Chrome wyskakuje komunikat:

Screenshot_2021-12-06-20-09-44-620_com.android.chrome.jpg

dziś miałem to samo na laptopie

slav72_0-1638884640904.png

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19893
  • 57504
  • 783

@slav72 znowu jakiś chochlik się przypałętał na NO.

Pracuję w Orange
  • 1154
  • 8702
  • 23

@ketrasaArtur, @slav72 dajcie proszę znać w jakiej sytuacji dokładnie pojawia się u Was coś takiego.

• w trakcie korzystania z NO, czy może podczas otwierania strony głównej (bezpośrednio czy z jakiegoś przekierowania, np. z MO albo orange.pl) albo z wyszukiwarki?
  • po zalogowaniu czy przed?
  • czy problem zniknął po odświeżeniu strony, czy musieliście zrobić coś więcej?

Każda informacja będzie cenna, bo nie zdarzyło nam się trafić na nic takiego.

I pytanie do pozostałych użytkowników - czy ktoś jeszcze spotkał się z takim komunikatem?

• 7197
  • 29508
  • 271

@Aśka_M  mnie wylogowało z forum podczas przeglądania stron, podczas próby zalogowania pojawiła się pusta strona z tym napisem u góry, odświeżanie nie pomogło. Zamknąłem przeglądarkę, otworzyłem ponownie i już to się nie pojawiło, mogłem zalogować się na forum bez problemu. Co jeszcze dodać? przeglądałem na laptopie z windą 11, przeglądarka Edge.

• 19893
  • 57504
  • 783

@Aśka_M wczoraj na smartfonie Xiaomi, przeglądarka Chrome po odświeżeniu strony wyskoczył błąd. Przeglądałem forum i po około 30 minutach po kolejnym odświeżeniu wyskoczył błąd. Trwało pewnie ze dwie godziny i nie dało się nic zrobić. ponowne wpisywanie adresu też nie przynosiło żadnej poprawy. Na pozostałych telefonach i komputerze strona forum działała bez problemu. Po około dwóch godzinach problem sam ustąpił i po ponownym odświeżeniu strona NO załadowała się. 

Na tym samum smartfonie, na przeglądarce Firefox strona NO działała bez żadnych problemów.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 437
  • 1242
  • 2

U mnie w ost paru dniach podczas kliknięcia obserwuje temat wyskakiwało

capture_001_05122021_233921.jpg

 i to wyskakiwało na kilku tematach. Wystarczyło że cofnąłem stronę i ponownie kliknąłem i już dało sie zaobserwować potem na kolejnym temacie znów po kliknięciu znów był ten błąd ponowne cofnięcie i kliknięcie i znów da się zaobserwować

• 19893
  • 57504
  • 783

Znowu ten sam błąd co wczoraj:

Screenshot_2021-12-07-22-59-24-705_com.android.chrome.jpg

• 7197
  • 29508
  • 271

@ketrasaArtur  mi na laptopie też dziś znów to wyskoczyło, z tym że po chwili samo znikło i strona NO wróciła 🤔

• 19893
  • 57504
  • 783

@slav72 nie czekałem już później, kiedy się strona odblokuje. Około godziny 4-tej już działa poprawnie.