- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
Cały czas byłem Krzysiu, jak nie fizycznie na NO, to duchem lub gościem Nawet w Lublinie w salonie Orange chwilkę zajrzałem na NO przez laptop Huawei. Całkiem znośne te urządzono
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
Arturze testowałeś laptopa Huawei opowiedz coś więcej o nim :d
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
Miałem tylko chwilkę, bo syn za szybko skończył grę na iPhonie
Salonowych sprzętów nie da się za bardzo użytkować. Mają blokowane funkcje systemowe. Jedynie IE działał sensownie i dostęp do dysku. NO działał na nim w porządku. Internet miałem udostępniony z mojego smartfona, więc jakieś 15-20 Mbps na nim śmigało.
Tylko co tu można ciekawego powiedzieć mając ledwie 20 minut
Jako nowy sprzęt praktycznie każdy laptop na początku ładnie śmiga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
@ketrasaArturnapisał(-a)@Anonim Ty też nie masz co się użalać nad sobą. Refleksja jest wskazana, jak najbardziej, ale nie załamka Podejrzewam, że jesteśmy gdzieś w bliskim wieku. Jakieś trzy lata temu przeszedłem dość poważną chorobę i się trzymam. Najważniejsze pozytywne podejście do życia i dalej do przodu, jak...
@ketrasaArtur , ja po Twoich wpisach sądzę, że jesteś ciut młodszy od @Anonim . Spójrz na nick...mogę się jednak mylić. Mój dziadek w wieku 80 lat mawiał...choćby pogłaskać i przykryć W Lublinie możesz spotkać @Aśka_M
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
Artur ma fajnie jak może spotkać Asie M 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
@Anonim Może tak być z wiekiem, jak piszesz.
W Lublinie spędziłem 5 lat życia i bardzo miło wspominam ten czas. Już wcześniej się dowiedziałem, że Asia tam urzęduje. Ponieważ jest weekend, nie zamierzam nikomu z zespołu NO zawracać głowy. To jest czas odpoczynku i trzeba to uszanować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
@Citi2017 Nie jestem z Lublina. Mam 130 km do tego pięknego miasta. Wiesz, że lubię się szwendać po kraju i UE, więc mnie wszędzie pełno. Jak coś wpadnie mi i mojej małżonce do głowy, to w następny weekend znowu będziemy gdzie indziej.
No właśnie przypomniało mi się, w sobotę 30 listopada nawiedzam stolicę. Na Stadionie Narodowym odbędą się pokazy gier planszowych. Fajna impreza. Już drugi raz jedziemy
Wiec znowu na weekend opuszczę NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przyjaciel Nasz Orange
eh @ketrasaArtur będziemy smutać 😛 ja też piątek sobota pracuje od 7 do 21 i mało będzie mnie 😞