- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
Tydzień temu dali bonus za przeniesienie (co prawda przesunęli datę aktywacji numeru o miesiąc, zrzucając winę na poprzedniego operatora, który odrzucił "pretensje" twierdząc, że to biorca tak wyznaczył).
Na początku z automatu pojawiło się 400GB + 6GB z ważnością miesiąc.
Ale po upomnieniu się na chacie od ręki operator dopisał 600GB i wydłużył ważność konta na rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[zakończone] Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok.
28 kwietnia pojawiła się nowa promocja. Także dość świeżo. W związku z tym oznaczam promocję z pierwszego wpisu jako zakończoną.
Edycja wiadomości:
Jeżeli ktoś nie posiada Konta ważnego rok - a go potrzebuje - i ostatnio przenosił numer (od 28 kwietnia do 5 maja 2025 - obecnie już jest to konto ważne rok przyznawane z automatu), to można zgłosić ten problem przez czat lub infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciechnapisał(-a)
Jeżeli ktoś (...) przenosił numer (od 28 kwietnia do 5 maja 2025 - obecnie już jest to konto ważne rok przyznawane z automatu), to można zgłosić ten problem przez czat lub infolinię.
Przeniesienie mojego numeru wyznaczono na 30 kwietnia (choć we wniosku było miesiąc wcześniej), i rzeczywiście, z automatu nie było roku ważności...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciechnapisał(-a)28 kwietnia pojawiła się nowa promocja. Także dość świeżo. W związku z tym oznaczam promocję z pierwszego wpisu jako zakończoną.
Edycja wiadomości:
Jeżeli ktoś nie posiada Konta ważnego rok - a go potrzebuje - i ostatnio przenosił numer (od 28 kwietnia do 5 maja 2025 - obecnie już jest to konto ważne rok przyznawane z automatu), to można zgłosić ten problem przez czat lub infolinię.
Co znaczy "zakończoną" skoro regulamin jest i nie został odwołany!!! Kto tam u was w tym orange, tym wszystkim rządzi??? Przecież to totalny BAŁAGAN!!! Chcecie mieć więcej problemów? To dalej twórzcie równolegle działające promocje! 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na rok. Do tego możesz dostać 7800 GB.
@artur912napisał(-a)Promocja jest już nieaktualna regulamin podmieniono i jest teraz inna promocja pomimo, że nie minęła ważność tamtej.
Jak to nieaktualna??? Skoro termin jej zakończenia ustalony został na 30.06.2025!!!???
Nie było żądnego wpisu w regulaminie o możliwości wcześniejszego odwołania promocji!!! Chcecie mieć problemy z UKE? To na własne życzenie będzie mieć 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poprzednia promocja nie jest, bo nie mogła być odwołana. Została tylko podmieniona na www na inną, bo system Orange przewiduje na siebie tylko jedna próbkę za przeniesienie, choć obecnie funkcjonują dwie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przy przeniesieniu online to decyduje regulamin dostępny przy składaniu wniosku o przeniesienie.
W zasadzie to przy składaniu wniosku powinna być kratka do zaptaszenia o zapoznaniu z regulaminem.
Ponieważ można wyznaczać różny termin przeniesienia, to osoby których wniosek przeniesienia został złożony przed podmianą regulaminu mają podstawy do reklamacji.
Z reguły dostają wszystko to co w nowym regulaminie i po reklamacji przedłużenie o 365 dni..
PS. Przykładowo ostatnio składałem wniosek tuż przed likwidacją starego RWK.
Aktywowałem przeniesiony po likwidacji starego RWK.
Po reklamacji otrzymałem nowe przedłużenie o 365 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, podpowie ktoś gdzie znajdę regulamin w tej wersji, która miała obowiązywać do końca czerwca 2025? Zleciłem przeniesienie numeru na 06.05 tylko ze względu na tą ofertę. Z winy Orange przeniesienie nastąpiło 16.05. Teraz mam numer w ofercie, która mnie nie interesuje w obecnej wersji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »