- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę dla nowych
Dzięki za info.
Zamówiłem starter także na 100% czy oferta działa dowiem się za kilka dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę dla nowych
Promocja przedłużona do końca roku 2024 https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/100277/1448e356-9dd6-4e12-8f08-3c41d379c7bd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na początku marca aktywowałem znajomemu i wszystko działało więc fajnie wiedzieć że przedłużyli do końca roku.
W sumie 47,5GB co miesiąc za 5 zł. to dobra oferta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kristopulosnapisał(-a)Na początku marca aktywowałem znajomemu i wszystko działało więc fajnie wiedzieć że przedłużyli do końca roku.
W sumie 47,5GB co miesiąc za 5 zł. to dobra oferta.
Skoro Ty aktywowałeś,to może założyłeś mu konto w apce? Tam jest 100GB do odebrania. Dodatkowo za zgody marketingowe (do wyłączenia po otrzymaniu bonusa!) wpada 200GB! I to wszystko na tym samym saldzie GB, co z promki 300GB!
A te 47,5GB to nie jest ich cena, tylko konieczny warunek doładowania. 5zł zostaje na koncie do wykorzystania na dowolny cel! 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W sumie racja.
5 zł. zostaje do wykorzystania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie aktywowałem na nowy numerze pakiet 300 GB na rok. Pierwsza paczka 25 GB została przyznana.
- « Poprzedni
- Następny »