- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 30.06.2025] 30 zł ekstra! Autodoładowanie x BLIK
Promocja! 30 zł ekstra! Autodoładowanie x BLIK
Włącz Autodoładowanie za min. 31 zł, wybierz płatności powtarzalne BLIK i otrzymasz bonus 10 zł do 3 kolejnych doładowań w cyklu, w sumie zyskujesz 30 zł doładowania.
Szczegóły i regulamin na stronie Doładowania Orange na kartę | Orange Polska
Przy okazji odeślę również do: mojego wpisu Autodoładowania w prepaid i Polecenie Zapłaty w abonamencie - przekonaj się do wygody!
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.08.2025] 30 zł ekstra! Autodoładowanie x BLIK
Szkoda że mBank nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zeuseknapisał(-a)Szkoda że mBank nie ma.
To już zależy tylko od banku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolekskąd tytułowe info, że promo jest do końca sierpnia? Wg regulaminu skończyło się w czerwcu
https://doladowania.orange.pl/files/orange/Regulamin_promocji_31_30_BLIK.pdf
A szkoda, bo blik powtarzalny został włączony w AliorBanku, w którym mam konto i chętnie bym skorzystał z promocji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC promocja miała trwać do wyczerpania ilości kwot doładowania lub określonego czasu. Obecnie reklama promocji nie jest wyświetlana, więc skończyły się promocyjne doładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W paragrafie 2 pkt.1,2 jest mowa o 30 czerwca. W punkcie 10 tego samego paragrafu jest już 30 sierpnia.
Regulamin mówi, że " o odwołaniu Promocji Organizator poinformuje poprzez zamieszczenie stosownej informacji na Stronie na 7 dni przed jej zakończeniem". Nie widzę na stronie doladowania.orange.pl informacji o odwołaniu promocji.
To może się doładować, a w przypadku braku bonusa zgłosić reklamację? Problem w tym, że tę kwestię opisuje § IV Reklamacje, gdzie czytamy że "uczestnikowi przysługuje uprawnienie do składania do Organizatora reklamacji w związku z organizacją i realizacją Promocji na warunkach wskazanych w § VII Regulaminu świadczenia usług automatycznych doładowań́ telefonów komórkowych prepaid w serwisie doladowania.orange.pl dostępnego na stronie internetowej https://doladowania.orange.pl". Tymczasem przywołanego paragrafu 7. w regulaminie... nie ma , bo cały regulamin ma ich tylko 5 xd
To jest ta bylejakość, od której zacząłem tego posta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC osobiście nie bawiłbym się w składanie reklamacji. Doładowania są realizowane po przez podmioty powiązane i trudno do nich dotrzeć. Zgłoszenie na infolinię Orange może długo trwać i nie zawsze będzie załatwione na korzyść klienta. Kiedyś miałem problem z doładowaniami przez Bluemedia. Reklamacje uznali za niezasadną. Dużo przepychania i szkoda czasu.
Co do regulaminu, to sporo niedociągnięć wypatrzyłeś. Może to i dobrze, że nie skorzystałem, a miałem zamiar.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)@tolekskąd tytułowe info, że promo jest do końca sierpnia?
Jest m.in. info o końcu sierpnia na grafice w pierwszym poście.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 30.06.2025] 30 zł ekstra! Autodoładowanie x BLIK
@tolek na grafice jest, natomiast w apce i na stronie już informacji o promocyjnym doładowaniu nie ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Informujemy, że zgodnie z Regulaminem promocji:
Okres przystąpienia do promocji trwał do dnia 30 czerwca 2025 r. (włącznie). Był to ostatni dzień, w którym można było zgłosić chęć udziału w promocji.
Okres trwania promocji oraz przekazywania doładowań promocyjnych wyznaczono do dnia 30 sierpnia 2025 r.
Tym samym, uczestnicy, którzy przystąpili do promocji najpóźniej 30 czerwca 2025 r. i spełnili warunki określone w Regulaminie, mogą otrzymać maksymalnie trzy doładowania promocyjne w terminie do 30 sierpnia 2025 r., bądź do wcześniejszego wyczerpania limitu promocji.
Zespół BLIK"