- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 22.11.2023 r.] Loteria w aplikacji Mój Orange - wygraj iPhone 14 Pro, czy Samsunga S23 Ultra
W końcu udało mi się przejść rejestrację w tej loteryjnej loterii. Pomogło (chyba?) całkowite usunięcie apki i ponowna instalacja.
Prawdopodobnie wyłączenie dostępu w ustawieniach apki do danych statystycznych powoduje taki efekt. Jezeli dostęp do danych jest odblokowany przechodzi u mnie za każdym razem dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 22.11.2023 r.] Loteria w aplikacji Mój Orange - wygraj iPhone 14 Pro, czy Samsunga S23 Ultra
@Ianus72 Chyba faktycznie to pomogło, bo i ja zarejestrowałem się bez problemu po reinstalacji.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wydaje mi sie ze taki sam efekt daloby wyczyszczenie cachu w apce. Nie jestem tez pewien czy to kwestia zgody na przetwarzanie danych do statystyk. Raczej bym tu celowal w jakąs zgode na mozliwosc przedstawienia oferty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mD_360Nie wiem co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. I czy akurat to rozwiązuje problem.
Sam rejestracji dokonałem po przeinstalowaniu apki - czyszczenie pamięci nie pomogło.
Później dopiero po porównaniu ustawień sprzed i po instalacji stwierdziłem jedyną istotną różnicę dotyczącą tego akurat ustawienia. Mogę więc jedynie stwierdzić, że u mnie na dwóch urządzeniach - w zależności od ustawienia zgody na przesyłanie danych statystycznych do Orange promocja działa lub nie. I jest to całkowicie powtarzalne. Żadnych innych ustawień czy zgód nie zmieniałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy ktos się orientuje kiedy bedą rozstrzygniecia w tej loterii?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@x8__ann na początku tematu, w poście:
jest podane, że rozstrzygnięcie konkursu do 1 grudnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok przeoczylem czyli w przyszlym tygodniu bedzie juz wiadomo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs zakończony. Komuś udało się wygrać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...😧😭😞😦☹️...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 nic nie wylosowałeś?