Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na 3 miesiące. Do tego możesz dostać 7800 GB.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1775
  • 6230
  • 70

Przenieś numer do Orange na kartę i zyskaj 1000 GB na 3 miesiące. Do tego możesz dostać 7800 GB.

@Ianus72Aktualny regulamin promocji Bonus za przeniesienie numeru do Orange na kartę.

Po zgodach otrzymujemy od razu 400Gb + 600GB na 31 dni.

Po rzeczywistym przeniesieniu numeru złotówki i Bonus Internetowy za doładowanie będą ważne do 12.11.2025..

Jak w ciągu doby od rzeczywistego przeniesienia nie nastąpi zwiększenie ważności złotówek i GB, to należy reklamować.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 339
  • 1394
  • 6

@andrzej1441napisał(-a)

@Ianus72Aktualny regulamin promocji Bonus za przeniesienie numeru do Orange na kartę.

Po zgodach otrzymujemy od razu 400Gb + 600GB na 31 dni.

Po rzeczywistym przeniesieniu numeru złotówki i Bonus Internetowy za doładowanie będą ważne do 12.11.2025..

Jak w ciągu doby od rzeczywistego przeniesienia nie nastąpi zwiększenie ważności złotówek i GB, to należy reklamować.

Czyli na razie wszystko prawidłowo. Przeniesienie za 10 dni to się okaże czy zadziała jak trzeba.

• 1775
  • 6230
  • 70

@Ianus72napisał(-a)Czyli na razie wszystko prawidłowo. Przeniesienie za 10 dni to się okaże czy zadziała jak trzeba

Tak.

Jak numer tymczasowy podoba się to można go zachować rezygnując z przeniesienia w Mój Orange nawet na 1-2 dni przed wyznaczonym terminem.

Z numeru tymczasowego też będzie można korzystać jak dotychczasowy operator nie zgodzi się na przeniesienie lub podało się błędnego operatora.

Ze zgodami nie spieszałbym się, a skorzystał na początku

z promocji Bez limitu za 0 zł + 7800 GB ekstra przez rok (SMS START na 811), a w Twojej sytuacji to skorzystałbym z tej promocji przed ewentualną.reklamacją.

• 339
  • 1394
  • 6

@andrzej1441napisał(-a)

Jak numer tymczasowy podoba się to można go zachować rezygnując z przeniesienia w Mój Orange nawet na 1-2 dni przed wyznaczonym terminem.

Z numeru tymczasowego też będzie można korzystać jak dotychczasowy operator nie zgodzi się na przeniesienie lub podało się błędnego operatora.

Ze zgodami nie spieszałbym się, a skorzystał na początku

z promocji Bez limitu za 0 zł + 7800 GB ekstra przez rok (SMS START na 811), a w Twojej sytuacji to skorzystałbym z tej promocji przed ewentualną.reklamacją.

Numer tymczasowy nawet ładny dali ale czy rezygnacja z przeniesienia nie kłoci się jakoś z warunkami promocji? Ten numer tymczasowy dostanie rok ważności?

Czy ta promocja 7800GB nie wymaga żadnych środków na koncie w momencie aktywacji?

Na razie zakładam optymistycznie, że nie będzie powodu do reklamacji 😉

• 1775
  • 6230
  • 70

@Ianus72napisał(-a)

Numer tymczasowy nawet ładny dali ale czy rezygnacja z przeniesienia nie kłoci się jakoś z warunkami promocji? Ten numer tymczasowy dostanie rok ważności?

Czy ta promocja 7800GB nie wymaga żadnych środków na koncie w momencie aktywacji?

Na razie zakładam optymistycznie, że nie będzie powodu do reklamacji 😉

Reklamacja braku przedłużenia o rok na tymczasowym numerze z reguły nie przechodzi, aby nie było kombinacji.

Tu nie chodzi o samą promocję 7800GB a o darmowy cykliczny NL na 31 dni o nominalnej cenie 45 zł, który zapewni ważność złotówek i GB za doładowanie na 62 dni.

• 339
  • 1394
  • 6

Dziś kolejna odsłona promocji. Tym razem nie aktywowałem numeru tymczasowego ale poczekałem na przeniesienie. Jak już wszystko się aktywowało wysłałem wiadomego sms-a. W efekcie otrzymałem tylko 400GB i brak przedłużenia ważności konta. Czyli znowu trzeba będzie się pofatygować na czat...