- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
@Windowv2napisał(-a)Mogłeś skorzystać do końca czerwca z promocji Blik płatności powtarzalne gdzie mogłeś dostać 3x 10 zł po doładowaniu odnawialnym na kwotę min 31 zł.
Mogłem? Jeszcze jakby mój bank miał płatności powtarzalne BLIK to może i bym skorzystał 😉
A, że banków mających taką opcję jest zaledwie 6 - to też lipna promocja była, bo nie wszyscy mogli z niej skorzystać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje! Wlasnie otrzymales bonus w postaci 5 zl na swoje Konto Glowne za doladowanie online.
Oprócz 5 zł wpada dodatkowo 30GB. Po wejściu w aplikację Mój Orange wyskakuje okno z informacją o promocji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek poczekaj trochę jeszcze trochę i powinien być SMS z 5GB za prezentowe elektroniczne doładowanie 5 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okej, będę obserwował. W sumie takie bonusy wpadają od razu po doładowaniu i nawet nie zwróciłem na to uwagi że nie dostałem SMSa o 5 GB za doładowanie za 5 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Mój Orange widzę doładowanie elektroniczne 5 zł (to bonusowe) ale nie dostałem SMSa z informacją o przyznaniu 5GB. Może być tak że bonus został przyznany ale nie dostałem SMSa (nie sprawdzam/nie pilnuję stanu GB bo mam ich dużo).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)Okej, będę obserwował.
Po tych kilku dniach automatyczny bonus GB nie zadziałał dla doładowania elektronicznego 5zł, na czacie problem rozwiązany i został przyznany pakiet internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj doładowałem drugi numer kwotą 30 zl. Czekałem tak długo aby nie było automatycznego odnowienia NL z 9600. Najpierw przywróciłem NL jednorazowym NL na 7 dni zaciągając kredyt prawie 5 zł.
Doładowanie dało 30zł+ 5 zł +30GB. Obecnie stan konta nieco ponad 30 zł , jutro pójdzie cykliczny przelew 5 zł i próby odnowienia za 4 dni będą nieudane.
Braku 5 GB nie będę reklamował. Na pierwszym numerze otrzymałem
Podobnie chyba było z bonusem 10 zł przy przelewie powtarzalnym za co najmniej 31 zl.
Raz extra doładowanie 10 zł dawało 10GB raz chyba nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś ostatni dzień na skorzystanie z promocji 5 zł za doładowanie w aplikacji minimum 30 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy już wiadomo, jaki prezent będzie w ofercie na kartę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piszesz o środzie 6 sierpnia? - A kto ich tam wie!!! Ja już od dawna tylko zerkam na tą "promocję", bo dawno z ostatnich badziewi nie korzystałem 😉