- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
@jan1 Właśnie po co dają coś z czego nie da sie skorzystać 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 nie wiem , to pytanie do tych osób decyzyjnych rozdajacych takie prezenty i przy okazji z automatu dzielących ludzi , na moje pytanie też tutaj nie ma konkretnej odpowiedzi , mimo tutaj obecnych na forum pracowników Orange , @andrzej1441 skąd masz tą pewność , że w walentynki i tłusty czwartek nie będzie to samo z GB , co jest teraz w prezencie ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 osobiście wyłączyłem to.Co do walentynek to mogą coś dać ale w tłusty czwartek raczej nic nie dadzą chyba że dadzą miła niespodziankę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10 GB na 10 dni nie udało się wykorzystać z powodów napisanych wcześniej w tym wątku. Ale z ciekawych rzeczy to jest możliwość przedłużenia tego pakietu i kwota:
W dniu 11.02.2023 o 23:59 konczy sie waznosc elastycznego pakietu internetowego. Do wykorzystania masz 10 GB. Odpisz AKT100 na ten SMS (100 zl + koszt SMS) aby juz teraz dodac do pakietu 100 GB i przedluzyc waznosc o 100 dni. Mozesz tez skorzystac z wersji na krotsza liczbe dni - sprawdz na orange.pl
Dzis o 23:59 konczy sie waznosc elastycznego pakietu internetowego. Do wykorzystania masz 10 GB. Odpisz AKT50 na ten SMS (50 zl + koszt SMS) aby juz teraz dodac do pakietu 50 GB i przedluzyc waznosc o 50 dni. Mozesz tez skorzystac z wersji na krotsza liczbe dni - sprawdz na orange.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleka nie lepiej skorzystać z promocji elalstyczny pakiet 30 GB na 30 dni za 15zł
o czym wspominałem wspomniałem wcześniej tu
szczegóły zakreślone na screenie:
regulaminy wszystkich elastycznych w linku
Można sobie dowolnie wybierać według potrzeb. Najważniejsze to zapoznanie się z 12 pkt. oraz tabelkami.
Dla wersji cyklicznych dodatkowo interesujący jest 16 pkt. o czasowym zamrożeniu usługi przy braku środków na odnowienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 obecnie mam pakiet 25 zł (ale mogę płacić i 30 zł) i w tym mam no limit minuty i SMS i ponad 100 GB co miesiąc. Odpowiada mi to i chyba jest korzystne? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W marcu 5 zł dodatkowe po doładowaniu za minimum 30 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda tylko, że co m-c miał być PREZENT, a nie BONUS do czegoś...
Poza tym, to 5zł miało by sens przy niższych nominałach doładowań 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Patrząc na promocje w pierwszą środę miesiąca to są znacząco słabsze od okazyjnych promocji z poprzedniego roku. Jedyna istotna zaleta promocji to możliwość aktywacji do końca mieniąca. Wczoraj uruchomiłem pakiety elastyczne 10 GB na 3 aktywnych kartach, choć praktycznie to tylko na jednej skorzystam.
Przy okazji sprawdziłem, że po wyłączeniu na jednej pakietu elastycznego 10GB jak tylko się pojawił nie ma bugu i zero zł zwróciło, ale przycisk zadziałał i pakiet wyłączyło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dotyczy prezentu z lutego 10 GB elastycznego na 10 dni
Jak to możliwe:
powyżej to jest aktualny stan z tej karty, która byla przeniesiona za 0 zł raz doładowana za 5 zł + 10 zł za zgody markietingowe