Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2952
  • 7705
  • 197

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

W pakiety i usługi nie mam tej promki:

Bo jest w zakładce Dla Ciebie.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1840
  • 6473
  • 73

@Katani1napisał(-a)

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

W pakiety i usługi nie mam tej promki:

Bo jest w zakładce Dla Ciebie.

A powinien być dostępny w obu miejscach apki inaczej z jakiś powodów aktywacja w zakładce Dla Ciebie raczej nie zadziała.

Można reklamować, ale spokojne poczekałbym jak to nie stanowi problemu nawet kilka dni.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1888
  • 8267
  • 69

Jeszcze dla potwierdzenia i pewności żebym nie zrobił sobie problemu - włączając ten pakiet na 5 dni przedłużę o 5 dni moją aktualną usługę no limit za 25 zł miesięcznie? Nic się nie zdezaktywuje? 

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 7
  • 29
  • 0

23 stycznia i tak zostaniesz przeniesiony do wersji za 31 zł, więc nie masz co się martwić, że jest za 25 zł 😛

W regulaminie nie ma żadnej wzmianki o szkodach, mam ten za 31 zł i dodało 5 GB + 5 dni do aktualnej ważności.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20052
  • 57972
  • 787

@tolek ja już wszystkie swoje pakiety NL przerobiłem na kwotę za 31 zł, bo jak sam zmienię, to mam 2 x więcej GB. Dopiero potem aktywowałem promocyjny pakiet i dostałem 5 dni przedłużenia.

@fargovitae jak samemu przeniesiesz na nowy pakiet w aplikacji, to dostaniesz 2 x więcej GB. Jak Orange wykona taki ruch w Twoim imieniu,to dostaniesz standardową ilość GB.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1840
  • 6473
  • 73

@toleknapisał(-a)

Jeszcze dla potwierdzenia i pewności żebym nie zrobił sobie problemu - włączając ten pakiet na 5 dni przedłużę o 5 dni moją aktualną usługę no limit za 25 zł miesięcznie? Nic się nie zdezaktywuje? 

Ogólnie jednorazowe NL nie wpływają na zmianę cyklicznego tylko go przedłużają i ewentualnie odwieszają z przywróceniem i kumulacją GB.

Przez przedłużenie darmowym NL na 5 dni możesz stracić jedno automatyczne odnowienie za 25 zł jak przypada pomiędzy 18-22.01.2025.

W specyficznej sytuacji i jak dodatkowo darmowy jednorazowy NL odwieszał cykliczny NL sprawdziłbym czy rzeczywiście nadal formalnie aktywny jest cykliczny NL, szczególnie jak aktywowało się prezent w godzinach nocnych. Może powstał śpioch i coś nie zagrało jak należy.

Zawsze jak w nocy coś się robi, to coś tam może nie przywrócić. Dowolne gwarancje zwrotu środków mogą nie zadziałać prawidłowo.

• 20052
  • 57972
  • 787

Informacje na blogu Orange o pakiecie NL na 5 dni:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/styczniowe-promocje-na-karte/

• 20052
  • 57972
  • 787

Niestety, po wyrażeniu zgody marketingowej zgodnie z informacjami w temacie:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Niezb%C4%99dne-zgody-dla-wybranych-promocji/m-p/417831

na koncie kolegi nadal nie można aktywować promocyjnego pakietu. Pewnie oprze się o konsultanta.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 191
  • 688
  • 4

Konsultant odmawia wyłączenia promocji, bo ta rzekomo wyklucza się z posiadaniem aktywnego nolimitu. I rzeczywiście w poprzednich promocjach był zapis o sumowaniu, a w tym nie ma.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2952
  • 7705
  • 197

Nie ma też w zapisach nic o wykluczaniu się usług...