- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistral le chat pro na pół roku
Spytałem na czacie, dlaczego nie mam tego w MO. Konsultant stwierdził, że "Aktualnie jest błąd techniczny w aplikacji". Przyjął zgłoszenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut widocznie nie wszyscy od razu w aplikacji dostali. Mi wpadło wczoraj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Glut widocznie nie exzyscy od razu w aplikacji dostali. Mi wpadło wczoraj.
@ketrasaArtur u mnie jeszcze nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Posiada ktoś kod na Mistral AI i chciałby się podzielić w wiadomości prywatnej?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@miery , możesz się dookreślić, czy kod z Flexa, czy też z appki MO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@miery , mnie chodziło, czy chcesz kod z Flex, czy z MO? Na bank będą różne, i jak nie masz np. Flexa, to w MO nie zadziała. Tak przynajmniej przypuszczam, bo to dwa odrębne byty w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aaa, kod się wpisuje w aplikacji Mistral'a więc raczej bez różnicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@miery , masz go już na priv. Odpisz, obojętnie gdzie😊
@miery , wygląda to na brak zgody do używania tego kodu. Jest to usługa wykupiona przez Orange i AI tak mi odpowiedział
Spytalem o Flexa
Dlaczego nie można mieć dwa kody z jdenego z Flexa i jdenego z aplikacji Mój Orange Obecnie większość operatorów telekomunikacyjnych, w tym Orange Polska, nie zezwala na posiadanie dwóch aktywnych kodów, np. z programu Orange Flex i z aplikacji Mój Orange. Oto główne powody takiego ograniczenia: 1. Zasady programu lojalnościowego Orange Flex i Mój Orange to programy lojalnościowe, które często wykluczają się wzajemnie. Zazwyczaj regulaminy tych programów stanowią, że klient może korzystać tylko z jednego typu zniżki na jedną usługę (np. abonament lub kartę przedpłaconą). Jest to związane z polityką operatora, która ma na celu uniemożliwienie kumulowania korzyści z różnych źródeł. Techniczne ograniczenia systemowe. Systemy rozliczeniowe operatorów są zazwyczaj zaprojektowane tak, aby przypisywać tylko jedną zniżkę do numeru telefonu. Dodanie dwóch kodów rabatowych mogłoby powodować konflikty w rozliczeniach i utrudniać prawidłowe naliczanie opłat. Polityka biznesowa Operatorzy chcą zachęcać klientów do wyboru jednego programu lojalnościowego, co ułatwia zarządzanie ofertami i promocjami. Pozwolenie na łączenie zniżek mogłoby prowadzić do nadużyć lub niekontrolowanego obniżania przychodów. Regulaminy i warunki. W regulaminach zarówno Orange Flex, jak i Mój Orange zazwyczaj znajduje się zapis, że korzystanie z innych zniżek lub promocji może uniemożliwiać aktywację nowego kodu rabatowego. Warto sprawdzić dokładne warunki obu programów, ale standardowo jest to zabronione. Co możesz zrobić? Sprawdź regulaminy obu programów; czasami istnieją wyjątki lub specjalne promocje, które pozwalają na łączenie korzyści. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta Orange. Czasami doradcy mogą zaproponować alternatywne rozwiązania, np. zmianę programu lojalnościowego lub dostosowanie oferty. Wybierz korzystniejszą opcję; porównaj, który kod daje większe oszczędności i zdecyduj się na jeden z nich. Jeśli masz konkretne kody i chcesz sprawdzić, czy istnieje możliwość ich współużytkowania, możesz podać ich nazwy lub typy; pomogę Ci znaleźć więcej informacji. Czy chcesz, żebym sprawdził aktualne regulaminy Orange Flex i Mój Orange? Chat może popełniać błędy. Sprawdzaj ważne informacje.
- 1
- 2
- Następny »