- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy istnieje coś w rodzaju sklepu, gdzie można kupić różnego rodzaju gadżety Orange jak np smycze, kubeczki, długopisy itp lub jakieś większe jak parasol, namiot etc ?
Chyba że wystarczy się przejść do salonu i można zgarnąć fanty 😄
ktoś coś wie w temacie ?
ps - z góry przepraszam, jeśli źle umieszczone ale nie wiem jaką kategorię wybrać 😞
_________
* Temat przeniesiony z działu O społeczności - moderator Kinga
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak sam widzisz Orange ze sprzedaży gadżetów się wycofuje.To co widzisz to pozostałości.W salonie mają rzeczy dla pracowników takie jak koszule oraz bluzki np.takie z napisem All you need is Love,sam mam taką.Są też długopisy,smyczki,kalendarze biurowe jak i w formie notesu,podkładki,notesy,kubki,huby USB.Trochę tego mam 🙂😎.
Jakiś czas temu były też startery z taryfą Orange YES,5zł+5GB.Nie do sprzedaży 🙂👍.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżety Orange
Jest 🙂😎
https://www.orange.pl/prt/pl/klienci_ind/sklep/gadzet/brandshop
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżety Orange
fajne. aczkolwiek większość rzeczy jest niedostępna. a ciekawe czy jak pójdę do salonu to chociaż jakąś smyczkę albo co mi dadzą 😄
sorry, ale instynkt Janusza się odzywa 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak sam widzisz Orange ze sprzedaży gadżetów się wycofuje.To co widzisz to pozostałości.W salonie mają rzeczy dla pracowników takie jak koszule oraz bluzki np.takie z napisem All you need is Love,sam mam taką.Są też długopisy,smyczki,kalendarze biurowe jak i w formie notesu,podkładki,notesy,kubki,huby USB.Trochę tego mam 🙂😎.
Jakiś czas temu były też startery z taryfą Orange YES,5zł+5GB.Nie do sprzedaży 🙂👍.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gadżety Orange
@pablus kiedyś było to fajniej rozwinięte dużo większy wybór, ale prowadziła to firma zewnętrzną która skutecznie oszukiwał klientów. Więc uważałbym również na te pozostałości.
Czasami zdążyło się coś dostać w salonie, ale więcej jak na jakiś długopis lub smycz bym nie liczył.