Nie można wyświetlić tego widżeta.

Gadżety Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1005
  • 2454
  • 3

Gadżety Orange

Czy istnieje coś w rodzaju sklepu, gdzie można kupić różnego rodzaju gadżety Orange jak np smycze, kubeczki, długopisy itp lub jakieś większe jak parasol, namiot etc ?

Chyba że wystarczy się przejść do salonu i można zgarnąć fanty 😄

ktoś coś wie w temacie ?

ps - z góry przepraszam, jeśli źle umieszczone ale nie wiem jaką kategorię wybrać 😞 

_________

* Temat przeniesiony z działu O społeczności - moderator Kinga

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1180
  • 2463
  • 70

Gadżety Orange

@pablus 

Tak jak sam widzisz Orange ze sprzedaży gadżetów się wycofuje.To co widzisz to pozostałości.W salonie mają rzeczy dla pracowników takie jak koszule oraz bluzki np.takie z napisem All you need is Love,sam mam taką.Są też długopisy,smyczki,kalendarze biurowe jak i w formie notesu,podkładki,notesy,kubki,huby USB.Trochę tego mam 🙂😎.

Jakiś czas temu były też startery z taryfą Orange YES,5zł+5GB.Nie do sprzedaży 🙂👍.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

• 1180
  • 2463
  • 70

Gadżety Orange

@pablus 

Jest 🙂😎

https://www.orange.pl/prt/pl/klienci_ind/sklep/gadzet/brandshop

Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1005
  • 2454
  • 3

Gadżety Orange

fajne. aczkolwiek większość rzeczy jest niedostępna. a ciekawe czy jak pójdę do salonu to chociaż jakąś smyczkę albo co mi dadzą 😄

sorry, ale instynkt Janusza się odzywa 😛 

• 1180
  • 2463
  • 70

Gadżety Orange

@pablus 

Tak jak sam widzisz Orange ze sprzedaży gadżetów się wycofuje.To co widzisz to pozostałości.W salonie mają rzeczy dla pracowników takie jak koszule oraz bluzki np.takie z napisem All you need is Love,sam mam taką.Są też długopisy,smyczki,kalendarze biurowe jak i w formie notesu,podkładki,notesy,kubki,huby USB.Trochę tego mam 🙂😎.

Jakiś czas temu były też startery z taryfą Orange YES,5zł+5GB.Nie do sprzedaży 🙂👍.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20104
  • 58114
  • 788

Gadżety Orange

@pablus kiedyś było to fajniej rozwinięte dużo większy wybór, ale prowadziła to firma zewnętrzną  która skutecznie oszukiwał klientów. Więc uważałbym również na te pozostałości.

Czasami zdążyło się coś dostać w salonie, ale więcej jak na jakiś długopis lub smycz bym nie liczył.