- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Flex połączenia o oczekujące
Czy w flex jest funkcja połączenia o oczekujących ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak.
Po jej włączeniu kodem *43# osoba dzwoniąca słyszy tradycyjny sygnał wołania, nawet jeżeli prowadzimy rozmowę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy działa zawieszenie połączenia, oczekiwanie na połączenie, telekonferencja?
Zawieszenie połączenia i połączenie oczekujące działają. Telekonferencji nie wspieramy w Orange Flex.
Tekst pochodzi z
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/odpowiadamy-na-wasze-pytania-o-orange-flex/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 sprawdziłem osobiście, jak to funkcjonuje.
@Duke nie trzeba wprowadzać żadnych kodów, przynajmniej ja nic nie wprowadzałem.
Wykonałem połączenie na numer FLEX-a. Odebrałem i rozmowa trwa. Ktoś inny dzwoni na mój numer FLEX i słyszy w słuchawce sygnał oczekiwania na połączenie. Ja na numerze FLEX słyszę w trakcie rozmowy takie przytłumione pikanie. Po odebraniu wyświetla mi się lista, czy mam zakończyć połączenie z obecnym rozmówcą, czy zawiesić. Wybrałem zawieszenie, to poprzedni rozmówca słyszy komunikat o zawieszeniu z prośbą o oczekiwanie na połączenie.
Konferencji nie da się prowadzić, ale zawiesić rozmowę już tak, jak podaje @byczyn_86
edit:
Podczas rozmowy mogę również sam zawiesić trwającą rozmowę i wybrać numer z którym chcę się połączyć. Przełączenie między rozmówcami nie ma problemu, tylko na zmianę będą słyszeli komunikaty o zawieszeniu połączenia.