Czy znajdę w Orange ofertę do 1 GB?

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 13986
  • 131

@Huba Tak, sprawdź tylko czy bardziej opłaca się doładować jednorazowo za 30 czy kilka razy po 5 zł - te GB za doładowania również zostaną przedłużone.

IMG_0685.jpeg

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2164
  • 7770
  • 88

@Hubanapisał(-a)

ketrasaArtur - pozostało mi jeszcze  67 GB internetu  które otrzymałem za zalogowanie się do mój Orange, i ważne jeszcze 4 dni, czy jak bym doładował za 30 zł i przedłużył ważność konta na rok to zostaną te GB

@Huba 

Widać ,że nie zrozumiałeś tego posta:

https://nasz.orange.pl/t5/Oferta-na-kart%C4%99/Czy-znajd%C4%99-w-Orange-ofert%C4%99-do-1-GB/m-p/4514... 

Można było doładować za 5 zł już 5-6.12.2025 aby aktywować Mikołajki.

SMS MIKOLAJKI na 364.

przykładowo 6.12.2025 Aktywowany darmowy NL (mikołajki) i konto na wychodzące i GB w bonusie za doładowanie ważne byłyby jeszcze 29 dni. I w zerowym dniu dać zgodę.

PS. Doładowanie było niezbędne, bo kafelek 100GB nie dawał ważności konta na wychodzące.

Nie było też zablokowanych złotówek, żeby przywrócić ważność konta na wychodzące przez EPI za 1 zł.

PS2  Teraz to najtaniej wyjdzie kupić starter online za 5 zł.

Jak nie wyrobisz się z zakupem startera, to doładuj za 5 zł za 4-5 dni, aby konto było ważne na wychodzące i zerowego dnia daj zgodę marketingową.

Nie ma co radzić , bo i tak nie skorzystasz, a ze względu na przyszłe darmowe promocje trzeba wszystko modyfikować jak nie chce się przepłacać.

PS. Po doladowaniu będzie na koncie 5,58 zł.

Na screenie z aplikacji MO nie widać zablokowanych 65 groszy. 10% koszty przywrócenia - matematycznie wychodzi 7gr