- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy znajdę w Orange ofertę do 1 GB?
@Hubanapisał(-a)ketrasaArtur - pozostało mi jeszcze 67 GB internetu które otrzymałem za zalogowanie się do mój Orange, i ważne jeszcze 4 dni, czy jak bym doładował za 30 zł i https://doladowania.orange.pl/przedłużył ważność konta na rok to zostaną te GB
Po doładowaniu za 30 zł, ważność GB przedłuży się o 30 dni. Jak doładujesz przez stronę:
https://doladowania.orange.pl/
lub przez aplikację, to dodatkowo wpadnie 30 GB., więc razem będzie 97.
Następnie wyślij SMS o treści START365 na numer 8002, koszt 29 zł. Ważność GB ustawi się na 395 dni (30 dni z doładowania + 365 dni z przedłużenia na rok).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Strasznie to wszystko skomplikowane, jak dla mnie, i tak z waszą pomocą udało mi się za 5 zł przez 3- miesiące korzystała cała rodzina z internetu i programy TV oglądać, a żeby nie komplikować tematu aktywowałem
Elastyczny pakiet internetu ( cykliczny ) bo o taki pakiet mi chodziło, bo w żadnej sieci nie ma 1 GB internetu tylko w Orange....
Miałem w Play i płaciłem 30 zł co miesiąc za 30 GB internetu a wykorzystywałem z tych 30 GB tylko 300 MB, bo tyle zżerają urządzenia podłączone do routera...
Podziękowania dla wszystkich...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba teoretycznie jedna płaska taryfa, w praktyce, dobierając odpowiednie usługi, mamy ofertę dostosowaną pod swoje potrzeby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolega @Huba musi się wgłębić w temat który pisaliśmy wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
artur912- wiem,wiem ale i tak zadowolony jestem z 1 GB internetu ...bo to jak pisałem do podglądu urządzeń
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba porady masz podane, co i jak można wydusić z GB na starterze 🤔🤗👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ukrywam, że jest to dla mnie dziwne bo mi 1GB nie starcza ani na 1 dzień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na niewielkie transmisje danych 1 GB może być wystarczający. Dla mnie podobnie jak i @artur912 1 GB to obecnie chwila moment i zużyty 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czym różnicy się Elastyczny pakiet internetu w wersji jednorazowej od cyklicznej?
artur912- nic dziwnego w tym nie ma bo podłączone są do routera 3 urządzenia ( co pisałem wcześniej ) PC - PV - LCS które steruje smartphonem, które razem zżerają 10 MB dziennie co daje miesięczne zużycie 300 MB ......
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »