Zakładanie nowego tematu na forum

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Super,

dziękuję, ale moment wcześniej właśnie to odnalazłem. Super, że zostało to opisane. W zasadzie już wszystko rozumiem.

Jeśli mogę prosić jeszcze o wyjaśnienie, to prośba o informację kiedy nowy użytkownik może zacząć zakładać nowe tematy, bo tego nie doczytałem. Warto by dodać tam taką informację. A ja na razie nie mogę założyć żadnego nowego tematu, wiec jakieś kryterium musi jednak być.. 🙂

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

@Anonim  możesz, klikasz w pomarańczowy prostokąt "Dodaj pytanie" po prawej na stronie głównej, wybierasz czego dotyczy i piszesz.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29522
  • 272

@Anonim  możesz, klikasz w pomarańczowy prostokąt "Dodaj pytanie" po prawej na stronie głównej, wybierasz czego dotyczy i piszesz.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

No sprawdzałem tutaj: 

Nasz Orange  / Społeczność  / Ogłoszenia ---> "Dodaj nowy temat"

Po najechaniu na pomarańczowy przycisk kursorem myszy mam ikonkę informującą o braku możliwosci wykonania operacji, coś w rodzaju  "zakazu wjazdu"... 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21559
  • 62781
  • 860

@Anonim zaznacz jeszcze tagi. Każdy użytkownik od razu po zarejestrowaniu może zakładać nowy temat. Tu nie ma ograniczeń.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

No i OK. Udało się założyć nowy temat, a właściwie to...dodać pytanie... 🙂

Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za okazaną pomoc.. 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

@Anonim napisał(-a)

No sprawdzałem tutaj: 

Nasz Orange  / Społeczność  / Ogłoszenia ---> "Dodaj nowy temat"

Po najechaniu na pomarańczowy przycisk kursorem myszy mam ikonkę informującą o braku możliwosci wykonania operacji, coś w rodzaju  "zakazu wjazdu"... 🙂

@Anonim w dziale Ogłoszenia tematy może publikować jedynie Zespół Nasz Orange, zapewne stąd ten "zakaz wjazdu". Mrugający mężczyzna

Tematy z tego działu mogą zostać przez nas przypięte do strony głównej forum i są wtedy widoczne dla każdego użytkownika nad innymi tematami niezależnie od "wieku" ostatniego wpisu.

Ciesze się, że udało Ci się już rozwiązać problem z dodawaniem tematów. Bardzo szczęśliwy kot

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie było to jakieś wybitnie trudne, ale "logika" tego forum jest nieco inna niż fora, nazwijmy je "standardowe", które są ogólnodostępne w sieci... :-)Niemniej dziękuję za zainteresowanie moim "problemem". 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Ok, rozumiem doskonale Szczęśliwy mężczyzna najważniejsze, że już wiesz co i jak.

A przy okazji zachęcam do zapoznania się z tym wpisem, w którym postarałam się ująć, dlaczego tak ważne jest oznaczenia rozwiązań i tym samym zachęcam do oznaczenia – obecnie i w przyszłości – najbardziej przydatnych odpowiedzi w tematach, których jesteś autorem. Bardzo szczęśliwy kot