- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super,
dziękuję, ale moment wcześniej właśnie to odnalazłem. Super, że zostało to opisane. W zasadzie już wszystko rozumiem.
Jeśli mogę prosić jeszcze o wyjaśnienie, to prośba o informację kiedy nowy użytkownik może zacząć zakładać nowe tematy, bo tego nie doczytałem. Warto by dodać tam taką informację. A ja na razie nie mogę założyć żadnego nowego tematu, wiec jakieś kryterium musi jednak być.. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim możesz, klikasz w pomarańczowy prostokąt "Dodaj pytanie" po prawej na stronie głównej, wybierasz czego dotyczy i piszesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim możesz, klikasz w pomarańczowy prostokąt "Dodaj pytanie" po prawej na stronie głównej, wybierasz czego dotyczy i piszesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakładanie nowego tematu na forum
No sprawdzałem tutaj:
Nasz Orange / Społeczność / Ogłoszenia ---> "Dodaj nowy temat"
Po najechaniu na pomarańczowy przycisk kursorem myszy mam ikonkę informującą o braku możliwosci wykonania operacji, coś w rodzaju "zakazu wjazdu"... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim zaznacz jeszcze tagi. Każdy użytkownik od razu po zarejestrowaniu może zakładać nowy temat. Tu nie ma ograniczeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i OK. Udało się założyć nowy temat, a właściwie to...dodać pytanie... 🙂
Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za okazaną pomoc.. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim napisał(-a)
No sprawdzałem tutaj:
Nasz Orange / Społeczność / Ogłoszenia ---> "Dodaj nowy temat"
Po najechaniu na pomarańczowy przycisk kursorem myszy mam ikonkę informującą o braku możliwosci wykonania operacji, coś w rodzaju "zakazu wjazdu"... 🙂
@Anonim w dziale Ogłoszenia tematy może publikować jedynie Zespół Nasz Orange, zapewne stąd ten "zakaz wjazdu".
Tematy z tego działu mogą zostać przez nas przypięte do strony głównej forum i są wtedy widoczne dla każdego użytkownika nad innymi tematami niezależnie od "wieku" ostatniego wpisu.
Ciesze się, że udało Ci się już rozwiązać problem z dodawaniem tematów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie było to jakieś wybitnie trudne, ale "logika" tego forum jest nieco inna niż fora, nazwijmy je "standardowe", które są ogólnodostępne w sieci... :-)Niemniej dziękuję za zainteresowanie moim "problemem". 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, rozumiem doskonale najważniejsze, że już wiesz co i jak.
A przy okazji zachęcam do zapoznania się z tym wpisem, w którym postarałam się ująć, dlaczego tak ważne jest oznaczenia rozwiązań i tym samym zachęcam do oznaczenia – obecnie i w przyszłości – najbardziej przydatnych odpowiedzi w tematach, których jesteś autorem.