- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
mabud73 napisał(-a):
Ze mną jak z dzieckiem. Za rękę i do .... baru
A ja muszę tym razem święta o suchym opysku... 😞 Doktory drugą porcję antybiotyku mi zaordynowali..... Bywa.
Za to inne przyjemności są. 😄 Właśnie wyjąłem z wędzarni świeżynkę, zapach rozchodzi się po całym domu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Może użyłem złych określeń w swojej wypowiedzi, uważam że ogólnie gra to wszystko ok, co bym zmienił w NO tak analizując te kilka miesięcy tutaj spędzonych - może nie wiele, ale np. nasze wewnętrzne tematy powinny być widoczne w zupełnie innym miejscu, wchodząc na Nasz Orange widzę tylko praktycznie nasze wewnętrzne dyskusje, a problemy ludzi którzy szukają pomocy giną gdzieś na kolejnych stronach - to mnie troszkę irytuje, ale.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):nasze wewnętrzne tematy powinny być widoczne w zupełnie innym miejscu, wchodząc na Nasz Orange widzę tylko praktycznie nasze wewnętrzne dyskusje, a problemy ludzi którzy szukają pomocy giną gdzieś na kolejnych stronach -
Też to zauważyłem, miałem napisać o tym po świętach.
Może wykaz odpowiedzi powinien być w osobnej kolumnie?
Nie wiem, do rozważenia....
A póki co - Wesołych Świąt!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):... np. nasze wewnętrzne tematy powinny być widoczne w zupełnie innym miejscu, wchodząc na Nasz Orange widzę tylko praktycznie nasze wewnętrzne dyskusje, a problemy ludzi którzy szukają pomocy giną gdzieś na kolejnych stronach - to mnie troszkę irytuje, ale.....
Nie tylko Ciebie...również zauważyłem to po pewnym czasie przebywania tutaj i tak sobie to obseruje...a jak obserwuję, to szukam rozwiązania...a teraz, jak napisał @Jozefg Wesołych...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dokładnie Panowie, teraz pora podciągnąć rękawy i pomóc Ukochanym w domowych obowiązkach 🙂 Ja dzisiaj w pracy do 19-tej 😜 Ale........trzeba się cieszyć ze jest praca 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):Dokładnie Panowie, teraz pora podciągnąć rękawy i pomóc Ukochanym w domowych obowiązkach 🙂 Ja dzisiaj w pracy do 19-tej 😜 Ale........trzeba się cieszyć ze jest praca 🙂
@Anonim Nie ważne, jaka, ale praca ja wczoraj do 24 a dziś Wolne Wesołych Świąt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dokładnie @Anonim 🙂 Ja pracuję w 2 miejscach, czasem jak mi się ułoży to i mam 5-6 nocek pod rząd, ale......niebawem zwolnię 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś