- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
witam, mam pytanie czy niewykorzystane gigabajty z promocji 12x650 przechodzą na kolejny miesiąc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
GB z promocji 7800GB przez rok a dokładnie paczka 650GB łączy się z GB otrzymywanymi standardowo w NL cyklicznym i obowiązują zasady dotyczące GB w NL.
W NL mamy kumulację czasu i GB. Ponadto w NL cyklicznym po zawieszeniu NL do 93 dni, GB od razu nie przepadają, a są zamrażane do 93 dni. Przy odwieszeniu NL zamrożone GB są przywracane i kumulują się z GB w odnowionym lub przedłużonym NL.
Przywracając zawieszony NL cykliczny przez NL jednorazowy mamy formalnie nadal NL cykliczny z nową datą ważności i możliwością kolejnych 93 dni zawieszenia.
Oczywiście kolejną paczkę 650GB otrzymamy tylko przy odnowieniu NL cyklicznego lub przedłużeniu właściwym NL cyklicznym.
Wszelkie środki i ich ważności, także te zamrożone, sprawdzamy na stronie MO po kliknięciu na guzik [zobacz szczegóły] przy numerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
ok to jeszcze jedno pytanie: czy kupując nowy starter zamiast aktywować promocję przez sms Start na 811 mogę aktywować Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu pakiet za 45(pierwszy miesiąc za 15) dzięki czemu dostanę 75GB+75GB za aktywację w mój Orange, potem sms 7800Gb na 811 i wtedy w rezultacie zamiast otrzymywać co miesiąc 725GB będę otrzymywać 800GB tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
@newalfome Ogólnie promocyjne NL na próbę za 15 zł nie maja podwojenia GB przy aktywacji.
Podwojenie GB tylko następuje przy aktywacji, przedłużeniu w MO.
Dawniej łatwiej samodzielnie przedłużało (odnawiało) się ten sam NL cykliczny w MO.
Teraz tak zmienili interfejs MO, że trudno to zrobić tak, aby było podwojenie GB i otrzymanie kolejnej paczki 650GB.
Po zmianie interfejsu nie sprawdzałem samodzielnego przedłużenia właściwym NL cyklicznym i otrzymania kolejnej paczki 650GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
czyli co kłamią czy ja nie rozumiem tego na poniższym screenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
@newalfomereklamy czytamy, że zrozumieniem.
Paczka 650GB nie zależy od sposobu aktywacji, przedłużenia właściwym NL (mogą być promocyjne: darmowy, za 15 zł)
Podwojenie 75GB zależy od sposobu aktywacji NL w cenie 45zl.
Tyle i tylko tyle.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
@andrzej1441 zawieszenie masz na myśli brak doładowania i przedłużenia NL?
Jak przejść płynnie z 45zł 7800GB na 35zł 1800GB?
Nie da się włączyć w MO kiedy masz aktywny pakiet 7800GB
Trzeba poczekać aż zostanie zawieszony i wtedy doładować konto i aktywować NL za 35zł i zmienić na 1800GB?
Pozdro 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
Te podwójne GB za aktywacje w moj Orange to jest jednorazowe czy dopóki będzie odnawiany pakiet NL?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
promocja 12x650 pytanie
@newalfomenapisał(-a)Te podwójne GB za aktywacje w moj Orange to jest jednorazowe czy dopóki będzie odnawiany pakiet NL?
Automatyczne odnowienie nie zapewnia podwojonego pakietu GB w NL.
Przeczytaj jeszcze kilka razy to co napisałem tu
Nie bez powodu tak się rozpisałem.