- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
Witam, mam pytanie czy jeżeli w mojej ofercie na karte orange free nie mogę stworzyć ekstra karty esim do mojej obecnej karty sim to istenieje mozliwośc, że dodam do zegarka nową kartę esim jako główną i jedyną używaną o nowym numerze tel i będę mogł wtedy wykonywać połączenia oraz wysyłać jak i odbierać sms (nie imessage)? Czy będę otrzymywał wiadomości od orange i czy będę mógł aktywować pakiety na zegarku poprzez wiadomości sms wysylane do orange? Z góry dziekuję za odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@kamils9 jeżeli tylko zegarek będzie obsługiwał takie możliwości, to jak najbardziej powinno zadziałać. Zegarek w takim wypadku będzie miał osobny numer.
Więcej informacji na temat eSIM:
https://www.orange.pl/omnibook/karta-esim
https://www.orange.pl/view/esim#dlaciebie
Ekstra eSIM niestety dotyczy tylko oferty abonamentowej, nie działa w ofercie na kartę:
https://www.orange.pl/omnibook/ekstra-karta-esim
W ofercie FLEX można założyć eSIM z tym samym numerem, co numer główny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@sebaswiderski Nieprawda.
e-sim na Apple Watch uruchomisz jak będziesz miał dodatkowa kartę e-sim do zegarka, ale nie ma takiej opcji w Orange free przynajmniej narazie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@IRENAJWGY E-sim a ekstra e-sim to zupełnie dwa różne tematy, mówisz pewnie o tym drugim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
eSIM dostępne jest we wszystkich komórkowych ofertach Orange, zamiast standardowej karty SIM.
Ekstra eSIM to jest duplikat karty głównej. Jest z tym samym numerem, ale dostępne tylko w ofercie abonamentowej indywidualnej oraz biznesowej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@sebaswiderski Ja mam kartę główną e-sim i e-sim w zegarku, na załączonym zrzucie można zauważyć, że karta nazywa się e-sim 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@IRENAJWGY tylko, że pokazujesz screen-a z FLEX-a, a tu w temacie chodzi o ofertę Orange na kartę. To są dwie różne oferty i rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
Odnoszę się do tematu e-sim na Apple Watch nie uruchomisz, jednak zgadzam się że opcja dodatkowej karty e-sim jest póki co nie dostępna w Orange free👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
karta esim a apple watch
@IRENAJWGY tak, extra eSIM nie jest dostępny w ofercie Orange na kartę, ale jest dostępny eSIM. Więc mając ofert na kartę, można również aktywować eSIM na smartfonie, który obsługuje tą technologię, więc zakładam, że na zegarku też się da odpalić.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »