- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 14.02.2025r.] Prezent w aplikacji MO - 50 GB
Jak by kogoś interesowało to:
13 lutego wymazałem te 50GB w aplikacji i do dnia 18.02.2025 nic nie wpadło, dzisiaj po konsultacji zgłoszonej przyznali te 50GB ale wpadło mi to do już wcześniejszych posiadanych GB-tów i teraz mam to ważne do Marca 2026.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ELIGATATak się czasami zdarza jak konsultanci ręcznie naprawiają takie błędy i dodadzą GB nie tam gdzie powinny być. Możesz się tylko cieszyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To to ja wiem że robią takie błędy i niech robią z korzyścią dla użytkownika.😀
Tylko napisałem że czasem warto z tymi konsultantami się "konsultować"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultanci często idą na skróty, aby szybko rozwiązać problem. Czasami nawet mają z góry narzucone rozwiązanie problemu.
Akurat przegródka 901 jest także wykorzystywana do rekompensaty przy reklamacjach usług stacjonarnych i wtedy data ważności tych GB może praktycznie nie być ograniczona czasowo.
Po reklamacji wolałbym otrzymać 50GB tak:
Pójście na skróty przez konsultanta czasami jest niekorzystne. Pamiętam, ze przy reklamacji braku otrzymania paczki 400GB po aktywacji darmowego NL z 4800GB rok temu, konsultant załatwił sprawę aktywacją promocji 4800GB, a nie oto chodziło. Samodzielna aktywacja 4800GB nawet w trakcie zawieszenia NL pozwalała na otrzymanie paczki 400GB z odmrożeniem samych GB i korzystania z samych GB w NL przez 31 dni nawet jak złotówki były w stanie pasywnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ELIGATA do tej promocji nie zgłaszałem, ale wcześniejsze bonusowe GB były z kłopotami, więc obecnie na niektórych numerach mam rok albo dwa ważności dodatkowych bonusowych GB.
- « Poprzedni
- Następny »