- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kupując dwa startery i rejestrując je do 30.11.2016 r. mogę właczyć bonus na jednym np. 20.12.2016 r. , a na drugim 20.01.2017 r. ? Wg regulaminu mam na to 60 dni od daty rejestracji. Dobrze kombinuję ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, Konto Ważne Rok nie jest usługą premium. Możesz włączać dowolne usługi (pakiety) Orange.
Uwaga! 60 dni od 30.11 mija 28.01.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
Jeśli chcesz bez obaw korzystać z ów pakietu w tych datach co podajesz to należałoby włączyć RWK. Jest to opłata jednorazowa, każde kolejne wysłanie smsa o treści START na 8002 będzie już bezpłatne.
Każe wysłanie SMS-u START w okresie 3 miesięcy od aktywacji startera będzie płatne, chyba że nastąpi tego samego dnia co ostatnio. Dwukrotne wysłanie SMS-u w jeden dzień, obciąży konto raz, ale wysłanie dwa dni z rzędu, pobierze dwa razy opłatę.
Aby odebrać bonus, musisz mieć aktywne konto główne. Aby z niego korzystać już nie.
Z uwagi na to, że starter jest ważny miesiąc od aktywacji, aby odebrać bonus po tym czasie, konieczne byłoby doładowanie konta lub aktywacja konta ważnego rok, nim dojdzie do blokady połączeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność bonusu za rejestrację numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, Konto Ważne Rok nie jest usługą premium. Możesz włączać dowolne usługi (pakiety) Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jarek napisał(-a):Nie, Konto Ważne Rok nie jest usługą premium. Możesz włączać dowolne usługi (pakiety) Orange.
Czyli chcąc skorzystać z bonusu po 30 dniach ważności poł. wych.muszę KWR włączyć ? Kartę zrejestruję np. 28.11. , bonus aktywuję 20.12. Będzie ważny 8 dni jeśli nie aktywuję KWR ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
Jeśli chcesz bez obaw korzystać z ów pakietu w tych datach co podajesz to należałoby włączyć RWK. Jest to opłata jednorazowa, każde kolejne wysłanie smsa o treści START na 8002 będzie już bezpłatne.
Wiem jak działa KWR. Może jednak zaczniesz odmieniać ten zaimek, bo trochę razi po oczach. Poczekam na @Jarek , może ostatecznie rozwieje moje wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
Każe wysłanie SMS-u START w okresie 3 miesięcy od aktywacji startera będzie płatne, chyba że nastąpi tego samego dnia co ostatnio. Dwukrotne wysłanie SMS-u w jeden dzień, obciąży konto raz, ale wysłanie dwa dni z rzędu, pobierze dwa razy opłatę.
Aby odebrać bonus, musisz mieć aktywne konto główne. Aby z niego korzystać już nie.
Z uwagi na to, że starter jest ważny miesiąc od aktywacji, aby odebrać bonus po tym czasie, konieczne byłoby doładowanie konta lub aktywacja konta ważnego rok, nim dojdzie do blokady połączeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jarek dzięki, o to mi chodziło. Podsumowując wątek, za 15 zł. mogę mieć 300 GB na 3 miesiące. Brawo Wy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jarek dzięki za poprawki, owszem każde wysłanie smsa o treści START w okresie pierwszych 3 msc będzie wiązało się z pobraniem kwoty 3 zł, ale po co to robić jak ma się już włączony RWK. Logicznie myśląć kolejnego smsa wyśle się najwcześniej po ok 10-11 miesiącach. @Katani1 owszem możesz mieć, pewnie tak wiele osób kombinuje, ale.......ja osobiście uważam że takie zabway nie mają sesnsu. Ale każdy robi to co lubi - miłego serfowania i przygody z Orange, mam nadzieję że na stałe a nie tylko po to by wykorzystać Orange 😜 😜 hehe 😜 Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
- Następny »