- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdziłem zmiany w ofercie Orange na Kartę od 18 marca 2025 roku - starter z Żabki
Po zmianach od 18 marca 2025r.:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ulatwiamy-i-obnizamy-ceny-w-orange-na-karte/
postanowiłem sprawdzić ilość otrzymanych GB na nowym starterze zakupionym w Żabce.
Po zarejestrowaniu na starterze otrzymuję 5 zł oraz 15 GB:
Następnie aktywacja bonusu 100 GB z aplikacji Mój Orange. Bonus można odebrać również na koncie Mój Orange przez www. Ja odebrałem w aplikacji:
Stan konta po otrzymaniu 100 GB w aplikacji:
Następnie wysłanie SMS-a na zgody marketingowe: TAK na numer 80290:
Potem wysłanie SMS-a na numer 811 o treści START. Włączenie pakietu NL na 30 dni za 0 zł, oraz wydłużenie ważności GB i konta zł o miesiąc:
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdziłem zmiany w ofercie Orange na Kartę od 18 marca 2025 roku - starter z Żabki
@ketrasaArtur bardzo ładny tutorial👏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut w miarę możliwości staram się dzielić informacjami sprawdzonymi osobiście. Obecny temat już był, ale na jakiś czas został schowanych w czeluściach forum. Zaginął ale odnalazł się dzięki zespołowi NO 🤗 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie powinno tam jeszcze dojść 1000 GB za zgody? I te 1000 GB i konto być ważne rok? Czy to tylko dla przenoszących numer? Bo wtedy chyba warto dać 5 zł jakiemuś operatorowi i przejść do Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hanskloss to jest starter nowo zarejestrowany w Orange, bez przenoszenia, więc za zgody dostaje się tylko 400 GB ważne miesiąc.
W drugim miejscu opisałem, ile GB można dostać na starterze zakupionym on-line, ze strony Orange:
Można również z przeniesieniem otrzymać GB jak już wspomniałeś, ale ja mam blokadę na robienie takich testów. Później nie działa mi Mój Orange, wie na swoich danych nie sprawdzę tej możliwości.