- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja w Nowym Orange
@piotrKawiory na samym dole strony w stopce, nawet na tej stronie forum jest MultiBox. Jak tam klikniesz, to od razu przekieruje Cię do strony z logowaniem.
Nie przejmuj się, nawet spora część konsultantów o takich zagrywkach nie wie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Następna dziwna strona!... 😞
Dzięki, ale coś mi nie wchodzi, ale pobawię się już jutro, bo dzisiaj po 12 godzinach pracy mózg mi się lekko lasuje 😉
Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange mi powiedziano, że za jakiś czas dodadzą przegródkę multiBoxa na nowym orange, bo póki co trzeba się do niego osobno logować, ale mają to zmienić, by była przegródka jak w starym m.o
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sandrusianapisał(-a)W Orange mi powiedziano, że za jakiś czas dodadzą przegródkę multiBoxa na nowym orange, bo póki co trzeba się do niego osobno logować, ale mają to zmienić, by była przegródka jak w starym m.o
To powinno być od razu wprowadzone do NMO jak piszesz @Sandrusia nie osobne logowania i tylko niepotrzebne zamieszania
Ciekawe kiedy ten jakiś czas nadejdzie, że tak będzie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zbigniewwnapisał(-a)
Warto zaznaczyć też, że sam numer PESEL nie jest daną osobową, ani tym bardziej daną wrażliwą.A dlaczego nie? 69023028684 - czy jesteś w stanie po tym numerze zidentyfikować konkretną osobę? Jeśli nie, to znaczy że nie jest to dana osobowa.
@zbignieww , no po tym nr. PESEL-u nigdy nie zjawi się żadna adoratorka ani adorator pod balkonem, bo luty nie ma tylu dni Ześwirowany(a) fan(ka) może napsuć krwi swojemu "idolowi" i zamienić w piekło najlepszą imprezę pod słońcem tego dnia i miesiąca, który jest wypisany za rokiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)
@Sandrusianapisał(-a)W Orange mi powiedziano, że za jakiś czas dodadzą przegródkę multiBoxa na nowym orange, bo póki co trzeba się do niego osobno logować, ale mają to zmienić, by była przegródka jak w starym m.o
To powinno być od razu wprowadzone do NMO jak piszesz @Sandrusia nie osobne logowania i tylko niepotrzebne zamieszania
Ciekawe kiedy ten jakiś czas nadejdzie, że tak będzie 🙂
NMO to totalna porażka ORANGE.
Nie wiem jak można dopuścić do użytku NMO bez gruntownego przetestowania i przeszkolenia pracowników.
Z aplikacji nie korzystam to trudno się wypowiadać.
Nie wdając się w szczegóły NMO działa wmiarę dobrze jak NRy są tego samego rodzaju tzn., tylko Flex, tylko abonamenty, tylko na kartę.
Na pewno pada jak zmieni się pierwszy Nr.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 FLEX nie ma nic wspólnego z NMO. To dwie niezależne platformy i numery FLEX nie są widoczne na NMO.
Tak do padania platformy masz rację, NMO ma wady przy zmianie głównego numeru. Od razu wszystko się sypie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie można się od razu zarejestrować nawet po podaniu Pesel? Pojawia się komunikat o kontakt i weryfikację konta z konsultantem.
Konsultanci od dwóch miesięcy nie radzą sobie z tym problemem.O co chodzi a może konsultanci nie są zbyt "biegli" w tym temacie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też miałem taki komunikat (co dowodzi braku sensu wymuszania podawania nr PESEL). Tak czy inaczej konsultant po weryfikacji danych przesyła link do założenia konta i dalej idzie już z górki :).
Pozdrawiam
Tomek
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »