Nie można wyświetlić tego widżeta.

Rejestracja w Nowym Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 38, Guru ***
  • 16464
  • 44025
  • 612

@piotrKawiory na samym dole strony w stopce, nawet na tej stronie forum jest MultiBox. Jak tam klikniesz, to od razu przekieruje Cię do strony z logowaniem. 

Nie przejmuj się, nawet spora część konsultantów o takich zagrywkach nie wie Emotikon: Mrugający.

Poziom 20, Pasjonat
  • 463
  • 782
  • 3

Następna dziwna strona!... 😞

Dzięki, ale coś mi nie wchodzi, ale pobawię się już jutro, bo dzisiaj po 12 godzinach pracy mózg mi się lekko lasuje 😉

Pozdrawiam!

Poziom 20, Pasjonat
  • 197
  • 266
  • 2

W Orange mi powiedziano, że za jakiś czas dodadzą przegródkę multiBoxa na nowym orange, bo póki co trzeba się do niego osobno logować, ale mają to zmienić, by była przegródka jak w starym m.o

Poziom 24, Specjalista
  • 2437
  • 6233
  • 23

@Sandrusianapisał(-a)

W Orange mi powiedziano, że za jakiś czas dodadzą przegródkę multiBoxa na nowym orange, bo póki co trzeba się do niego osobno logować, ale mają to zmienić, by była przegródka jak w starym m.o

To powinno być od razu wprowadzone do NMO  jak piszesz @Sandrusia  nie osobne logowania i tylko niepotrzebne zamieszania Emotikon: zakłopotany

Ciekawe kiedy ten jakiś czas nadejdzie, że tak będzie 🙂

Anonim

Nie dotyczy

@zbigniewwnapisał(-a)
Warto zaznaczyć też, że sam numer PESEL nie jest daną osobową, ani tym bardziej daną wrażliwą.

A dlaczego nie? 69023028684 - czy jesteś w stanie po tym numerze zidentyfikować konkretną osobę? Jeśli nie, to znaczy że nie jest to dana osobowa.

@zbignieww , no po tym nr. PESEL-u nigdy nie zjawi się żadna adoratorka ani adorator pod balkonem, bo luty nie ma tylu dni Emotikon: Mrugający Ześwirowany(a) fan(ka) może napsuć krwi swojemu "idolowi" i zamienić w piekło najlepszą imprezę pod słońcem tego dnia i miesiąca, który jest wypisany za rokiem.

Poziom 26, Specjalista
  • 1300
  • 3907
  • 30

@wscieklaewkanapisał(-a)

@Sandrusianapisał(-a)

To powinno być od razu wprowadzone do NMO  jak piszesz @Sandrusia  nie osobne logowania i tylko niepotrzebne zamieszania Emotikon: zakłopotany

Ciekawe kiedy ten jakiś czas nadejdzie, że tak będzie 🙂

NMO to totalna porażka ORANGE.

Nie wiem jak można dopuścić do użytku NMO bez gruntownego przetestowania i przeszkolenia pracowników.

Z aplikacji nie korzystam to trudno się wypowiadać.

Nie wdając się w szczegóły NMO działa wmiarę dobrze jak NRy są tego samego rodzaju tzn., tylko Flex, tylko abonamenty, tylko na kartę.

Na pewno pada jak zmieni się pierwszy Nr.

Poziom 38, Guru ***
  • 16464
  • 44025
  • 612

@andrzej1441 FLEX nie ma nic wspólnego z NMO. To dwie niezależne platformy i numery FLEX nie są widoczne na NMO.

Tak do padania platformy masz rację, NMO ma wady przy zmianie głównego numeru. Od razu wszystko się sypie.

Poziom 9, Poszukiwacz
  • 3
  • 2
  • 0

Dlaczego nie można się od razu zarejestrować nawet po podaniu Pesel? Pojawia się komunikat o kontakt i weryfikację konta z konsultantem.

Konsultanci od dwóch miesięcy nie radzą sobie z tym problemem.O co chodzi a może konsultanci nie są zbyt "biegli" w tym temacie?

Poziom 11, Recenzent
  • 2
  • 6
  • 0

Też miałem taki komunikat (co dowodzi braku sensu wymuszania podawania nr PESEL). Tak czy inaczej konsultant po weryfikacji danych przesyła link do założenia konta i dalej idzie już z górki :).

Pozdrawiam

Tomek