Przedłużenie ważności konta po doladowaniu w Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 212
  • 0

@artur912 dodatkowo dla starterów online wieczny bonus 20 GB za każde doładowanie czyli doładowując za 30 zł celem przedłużenia kolejnego ważności konta w gratisie wpadnie dodatkowe 120 GB w stosunku do normalnego startera z kiosku.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 1740
  • 1

@artur912napisał(-a)

Tylko w Orange jest możliwość odplatnego wydłużenia konta i gb nawet do 2030r. Do tego przy odpaleniu startera online jak i po przeniesieniu numeru dostajemy za darmo rwkigb. 

Czy napewno tylko w Orange?

Możesz rozwinąć swoją myśl , bo ja czegoś tu nie rozumiem , to  u innych operatorów  u konkurencji , nie ma żadnej możliwości  kupienia płatnego wydłużenia konta i gb ?

A jeżeli chodzi o przeniesienie numeru , to już jest tylko prawdziwa  licytacja między poszczególnymi  operatorami , który będzie proponował lepszą ofertę , bo każdy chce przyciądnąć do siebie jak najwięcej nowych klientów !

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 150
  • 631
  • 3

Gdy byłem u zielonych, nie było takiej usługi  jak przedłużenie ważności konta na 31 czy 93 dni, którą widzę w Orange na kartę. Z takich usług dodatkowych była jedynie opcja przedłużenia ważności konta na rok. I dotyczyło to jedynie konta (środki, wykonywanie połączeń), niekoniecznie danych GB.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 212
  • 0

Nie wiem jak u innych operatorów z możliwością wielokrotnych ważności konta ale coś widziałam że T Mobile 30 zł a pozostali Plus 29 zł ale są oplaty za utrzymanie numeru. Play chyba ma teraz za 60 zł? Możliwe że to dotyczy tylko połączeń a nie GB. W Nju jest ciekawie ale też trzeba pamiętać choć o odpowiedzi na sms o utrzymaniu numeru co nie bardzo mi się podoba. Dalej uważam że w Orange jest najlepiej.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Chodzi o to, że gdzie indziej jest powiedzmy w ten sposób że dziś dostajemy rwk i jak za miesiąc chcemy wykupić przedłużenie to nie będzie +365dni tylko +30dni.