- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
100GB po doładowaniu za minimum 10 zł... Super! Pytanie czy przy włączonym "więcej czasu na internet" ta stówka będzie na 30 dni czy do ważności "bonusa za doładowanie"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72To odpowiem precyzyjnie. Pierwsze doładowanie online w listopadzie za 10 zł zapewni minimalną ważność GB bonusowych za doładowanie 31 dni i da 100GB + 5GB + 10(/20)GB.
Jak ważność przegródki z GB za doładowanie jest dłuższa to i 100 GB będzie miało tą dłuższą ważność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę - 100GB - łączy się z Więcej czasu na internet?
@Ianus72 Orange to nie Play.
Wszystkie GB z danej przegródki=salda mają taką samą ważność.
100GB wpada do salda 411 (bonusowe GB za doładowanie) na które działa "Więcej czasu na internet".
Od 1.06.2023 osoby systematyczne nie korzystają z "więcej czasu na internet" i wyłączają KWR za 9 zł jak mają włączone, aby np każdego 1 dnia miesiąca aktywować NL za 1 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441Nie wiem jak jest w Play....
Ja potrzebuję akurat numer wyłącznie do internetu i nie jestem pewnie "systematyczny". I akurat w moim zastosowaniu "więcej czasu na internet" sprawdza się znakomicie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72To odpowiem precyzyjnie. Pierwsze doładowanie online w listopadzie za 10 zł zapewni minimalną ważność GB bonusowych za doładowanie 31 dni i da 100GB + 5GB + 10(/20)GB.
Jak ważność przegródki z GB za doładowanie jest dłuższa to i 100 GB będzie miało tą dłuższą ważność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten Bonus 100GB łączy się z GB z doładowań aby go otrzymać musisz doładować telefon za minimum 10zł (nie zalicza gdy doładujesz 2x po 5zł)