- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obniżenie kosztów sporadycznego korzystania z telefonu klasycznego.
Ogólnie kiedy nie były popularne NL to podstawą było doładowanie 50 zł co 93 dni lub rzadziej jak doszła jakaś promocja.
Te 50 zł można wykorzystać na różne klocki cykliczne lub jednorazowe bez kłopotów.
Nie wiem czy taniej do wszystkich gwarantuje jakiekolwiek minimalne ważności.
Numer stacjonarny, na który dzwonimy wpisujemy do twoich numerów - ta usługa nie wpływa na ważności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obniżenie kosztów sporadycznego korzystania z telefonu klasycznego.
@artur912napisał(-a)W OFNK mamy 3 opcje a w sumie nawet 4. Taniej do wszystkich, Twoje numery, 100/100 za 4 zł/7 dni lub 200/200 za 14 zł 31 dni. Jest też opcja zamiana środków na dni bez limitu z przelicznikiem 1 dzień to 1 zł. W taryfie zawsze bez limitu możemy doładować za 20 zł ale włączyć sobie NL za 1 zł na 1 dzień. W taryfie lot na kartę jest po doładowaniu za 5 zł 50 smsów i 0,5gb na 31 dni.
A ściślej mówiąc Orange na kartę jest głównie przeznaczone na tani internet mobilny a NL i inne to tylko dodatek.
@artur912, dziękuję za wiadomość prywatną, rozumiem, że nie możemy tego poruszyć na forum Orange, ale jest to w tym konkretnym przypadku idealne rozwiązanie.
Temat dla mnie jest wciąż aktualny i interesujący, bo myślę też o swoim numerze dodatkowym, którego mam na tę chwilę w telefonie maxcom classic MM334 4G.
Trochę musiałem przeorganizować swoje numery po nagłej utarcie smartfona.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »