- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam usługę Bez limitu na rok za 360 zł. Nie widzę możliwości przedłużenia. Jak zachować internet?
Bez tych 2 TB, bo nie uruchamiasz pakietu rocznego, tylko 12 cyklicznych co m-c. Jak mało GB, to doładowując konto po 5 zł. przez MO możesz dostać ponad 1 TB bonusu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam usługę Bez limitu na rok za 360 zł. Nie widzę możliwości przedłużenia. Jak zachować internet?
A biorąc starter i doładowanie on-line za 365 to 2TB nie wskoczy z automatu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 TB jest przypisane do pakietu No Limit na rok, który trzeba wykupić ze środków na koncie. Bonusowe GB dostaje się za doładowanie przez MO:
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/109989/1b1c451f-95bb-43dc-a1c6-01310e649fc5
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/101072/fa4c47e6-e532-430c-b933-bc76075d68d0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli w końcu gdy dobiorę comiesięczne doładowanie do pakietu z 4800 GB a zostało mi kilkadziesiąt gigabajtów internetu z poprzedniego rocznego pakietu za 365 zł to mi ten internet zsumuje się z nowym comiesięcznym pakietem czy nie ? Pytanie: Czy w tym comiesięcznym pakiecie internet się sumuje , dodaje czy po miesiącu przepada ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, we wszystkich pakietach NL GB i okresy ważności się sumują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GB się sumują jeśli masz aktywny pakiet bez limitu z GB, czy to cykliczny, czy jednorazowy,
- « Poprzedni
- Następny »