- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy karty zarejestrowane przez SMS przestaną działać, jak pierwsza karta straci ważność?
@IreneuszCDnapisał(-a)@Ianus72 to dotyczy jednego operatora tylko, jak masz SIM od różnych operatorów, to kart możesz mieć dużo więcej.
A ciekawe jak bym miał łącznie ponad 10 w Orange i niebieskim klonie? Będzie się liczyć jako jeden operator?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy karty zarejestrowane przez SMS przestaną działać, jak pierwsza karta straci ważność?
@Ianus72 Tak z ciekawości, po co ci tyle kart SIM?
Jak na kartę w Orange masz 10 kart SIM, to limit, NJU kolejne 10 SIM 😄
Tak z marszu, powinni wygaszać nr które są wykorzystywane tylko do pakietów promocyjnych, bo obstawiam, że gro tak robi, to niecny proceder 🥸
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)
@Ianus72 Tak z ciekawości, po co ci tyle kart SIM?
Jak na kartę w Orange masz 10 kart SIM, to limit, NJU kolejne 10 SIM 😄
Ciekawość to podobno pierwszy stopień do piekła... Skąd wiesz ile mam simek?
A nawet jeśli... Może mam dużą rodzinę, a może jest inny powód? To jest bez znaczenia w tym wątku...
@IreneuszCDnapisał(-a)
Tak z marszu, powinni wygaszać nr które są wykorzystywane tylko do pakietów promocyjnych, bo obstawiam, że gro tak robi, to niecny proceder 🥸
Niecny proceder? Zgodny z regulaminami i na którym operator zarabia? Czyli należy ukarać Orange za współudział w tym procederze... Trzeba to zgłosić...
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 Może trochę pogłówkuj, idziesz na łatwiznę, kup startery wszystkich operatorów na znanym serwisie i tyle kombinacji 🤠
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)@Ianus72 Może trochę pogłówkuj, idziesz na łatwiznę, kup startery wszystkich operatorów na znanym serwisie i tyle kombinacji 🤠
Masz rację 🙂 Może to być ciekawsze niż czytanie twoich nie związanych z tematem, nic nie wnoszących porad na forum...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie chcę robić reklamy, ale w jednym banku w ich aplikacji można rejestrować numery na kartę bez limitów. Bez zbędnych utrudnień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba każda współczesna apka bankowa ma taką funkcję 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow nie. Nie ma. Tylko 1 bank ma rejestrację prepaidów w apce bankowej. Millennium. Orange to potwierdzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A , bo tobie chodzi o rejestracje bezpośrednio w apce. A to nie wiem, może i millenium tylko. Ja miałem na myśli autoryzację danych osobowych przez bank, podczas rejestracji sim. A to potrafi chyba każda apka... Finalnie i tak wyjdzie na to samo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow MojeID to co innego. Zresztą ten proces trwa nieco dłużej, niż w apce Millennium, gdzie podaje jedynie numer telefonu i seryjny karty SIM, bo moją godność i PESEL bank wstawia automatycznie.