- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taki temat:
- chcę zakupić cykliczny pakiet 7 dni za 7 zł (czyli 3+1GB w kolejnym cyklu - potem 4+1, 5+1...)
- czy jak już będę miał np. 100 cykli (7 dniowych) to mogę zamienić na 31 dniowy a cykle mi zostaną?
czy będę miał miesięcznie 20GB (staż) + 100GB (100cykli tygodniowych) + 1GB za kolejny cykl miesięczny
czyli potem 121+1, 122+1, 123+1 itd?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie przeniosą się cykle. W ramach usługi możesz korzystać tylko z jednego wariantu. Do zmiany na wersję 31 dni musisz wyłączyć tą na 7 dni. Wtedy tracisz uzbierany internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie przeniosą się cykle. W ramach usługi możesz korzystać tylko z jednego wariantu. Do zmiany na wersję 31 dni musisz wyłączyć tą na 7 dni. Wtedy tracisz uzbierany internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy cykliczne Bez limitu na 7 dni można zmienić na 31 dni bez utraty "ilości" doładowań?
@lukpap, czy powyższe rozwiązuje sprawę? Jeżeli tak to śmiało oznacz jako rozwiązanie. Oczywiście jak masz do tego pytanie, to śmiało 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy cykliczne Bez limitu na 7 dni można zmienić na 31 dni bez utraty "ilości" doładowań?
Czy na pewno? Czy w każdej sytuacji?
Przy cyklu 31 dniowym za 25 zł można dokupić cykl 7 dniowy z różnych powodów.
Z automatu odnawia się ostatni wykupiony cykl.
Czy licznik odnowień dla cykli nie jest jeden?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli uważasz, że jest inaczej, nic nie stoi na przeszkodzie, aby przetestować takie rozwiązanie. Efektami możesz podzielić się na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O niektórych rzeczach lepiej wprost pisać bo w skrajnych przypadkach nawet zlikwidują taryfę.