- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy aktywując kilka NL naraz efekt będzie taki sam jak bym je aktywował po kolei, zawsze ostatniego dnia rozliczeniowego?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut ja aktywuje na 90 dni NL, ale można cykliczny włączyć NL, na jedno wychodzi, chyba że potrzeba na już dużo GB, to wtedy można i 2x 90 dni NL włączyć, kwestia wolnych środków 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cykliczne NL na raz
@Glut teoretycznie tak powinno być, ale pamiętaj, aby zapewnić środki na koncie. Zawsze możesz sam sprawdzić. Pytanie tylko po co, bo jeśli dla GB, to bez sensu, bo i tak dużo dają, więc trudno je wykorzystać w ciągu miesiąca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cykliczne NL na raz
@ketrasaArturdla oszczędności z tych promocyjnych by wychodziło pół roku za 90zł. Fortuny na tyn nie zrobię, ale zawsze coś😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut ja aktywuje na 90 dni NL, ale można cykliczny włączyć NL, na jedno wychodzi, chyba że potrzeba na już dużo GB, to wtedy można i 2x 90 dni NL włączyć, kwestia wolnych środków 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cykliczne NL na raz
@IreneuszCDmożna i tak. Na pewno ciekawe rozwiązanie bez zabawy z promocjami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cykliczne NL na raz
W tamtym roku, tylko o 90 dni wydłużalem NL, jakoś nie mam cierpliwości do zabawy w promocję, choć śledzę je na forum, numer dodatkowy niekiedy promocyjnym NL wzbogace, numer główny ma obecnie NL 2x 90 dni 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cykliczne NL naraz
Przed 20.06.2024 wydłużałem cykliczny za 35 zł z 11 razy bo każde samodzielne wydłużenie dawało 900GB.
Nawet o tym wspominałem: