- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za doładowanie konta w Orange Free
Niestety nie znalazłem żadnych informacji na ten temat 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ultra2020napisał(-a)To włącz RWK i doładowuj co 9 dni po 5zł z aplikacji BLIKiem.
Dlaczego co 9 dni?
5zł daje 2.5 GB na 2 pełne dni do północy + 7 dni na odzyskanie nie wykorzystanych Gwarancja Zwrotu na bonusowe GB
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/31348/52fd9fdc-ae2c-4888-997c-626e359e7177.pdf
Teraz jest Korona ważna po aktywacji do końca miesiąca i to w tej samej przegródce co bonus za doładowanie przez stronę, dlatego nawet jak już nie ma 14 dni z BLIKa nawet przy 5zł - to jest Korona.
Trzeba sprawdzić czy da się przedłużyć koronę doładowując przez stronę ostaniego dnia miesiąca.
1 dnia miesiąca należy aktywować nową Koronę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 Zablokowane środki zostaną automatycznie i bezpłatnie
Przywrócone z okresem ważności wynikającym z nominału doładowania. czyli znowu na 2dni? na 14 dni jeśli blikiem tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niezupełnie tak.
5 GB za tzw. doładowanie błyskawiczne z ważnością 14 dni już przy 5 zł tak było przez pewien czas, a teraz to nie widzę i jest chyba ważność i wielkość identyczna jak zwykłe doładowanie przez stronę.
Do końca wakacji nie zamierzam nawet 1 gr wydać na Orange, dlatego nie sprawdzę tego co napisałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś testowałem jak to działa z blikiem i data ważności łączy się z Pakietem 10GB z korony, czyli trwa do 30 kwietnia. Jak odblokują mi skarbonke to przetestuje kilka razy 25zł oraz połączę z kimś skarbonkę, by zobaczyć czy otrzymam 10% doładowania. 🙂
- « Poprzedni
- Następny »